Ecouture udstiller på La Glace under modeugen

Ecouture
11/08/2020

I forbindelse med modeugen i København har Ecoutures designer Johanne Helger - sammen med en række andre danske designere - lavet en smuk vinduesudstilling hos Conditoriet La Glace. Johanne har ladet sig inspirere af Othellokagen og kreeret et smukt og dramatisk outfit - med en unika version af Ecoutures Paulinefrakke over en unika version af Marenkjolen.

Othellokagen består af flødecreme, makronbund, chokoladeglasur og marcipankant. Kagen er opkaldt efter William Shakespeares teaterstykke af samme navn, der blev skrevet for godt 400 år siden. På grund af dets stadig aktuelle temaer om racisme, kærlighed, jalousi og forræderi har Johanne valgt netop denne smukke sort/hvide kage som inspiration for sin Othellokagekjolekreation.

Kjolen er designet med et stilhistorisk gammelt look for øje, i en fornyet, moderne version. Den klassiske sorte frakke med hætten er omkranset af små blomster, til at symbolisere det frodigt smukke i kærligheden. Frakken ligger ovenover en let hvid og skrøbelig kjole syet af det fineste økologiske bomuld. Tilsammen repræsenterer værket en skøn skrøbelig og stærk kontrast.

Slå vejen forbi La Glace i august og se udstillingen live. Gør det eventuelt en onsdag, fredag eller lørdag, hvor du også kan kigge ind i vores kjolesalon i Læderstræde 5. Se vores åbningstider.

Kagerlig hilsen Johanne og Ecouture

Hendes hud var hvid som marcipan

Hans var brun som chokolade

Desdemona og Othello

Måtte elske måtte hade

Med lidenskab med kærlighed

Med bitter jalousi

Med modsætninger sammenbragt

Som kniven skærer i

Men smag og smil blot af

Tragedier du har mødt

For kagekunsten sørger for

Othello ender sødt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.