Forsalg

Ecouture-Nikita-Forsalg

Forudbestil og spar

I stedet for at lave hele kollektioner, designer Ecouture nyt tøj gennem hele året, som du kan forudbestille til en særlig forsalgspris. Når du lægger en forudbestilling, sikrer du dig, at du får fingre i netop din størrelse og foretrukne farve. Samtidig hjælper du os med at få en pejling på, hvor meget vi skal producere for ikke at overproducere. Som tak for hjælpen får du en god rabat. Det er vores helt egen version af et udsalg - bare vendt på hovedet og langt mere bæredygtigt. Se her hvad vi har på forsalg nu.

Fortrydelsesret

Du har som altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager forudbestillingen, og du kan også fortryde bestillingen undervejs og få pengene tilbage. Med andre ord: Du løber ingen risiko ved forudbestilling. Læs vores handelsbetingelser.

Leveringstid

Det tager som regel 3-4 måneder at producere en forudbestilling. Du kan ikke få en eksakt leveringstid, da der meget logistik og vi desværre aldrig kan få en præcis dato fra hverken vores stofgrossister eller systuerne. Det er en ulempe, vi ved det, men vi kan desværre ikke gøre noget ved det. Og hey - det er også derfor, der er rabat;) Så læn dig bare tilbage og glæd dig...

Vi sender din forudbestilling lige så snart, den er kommet hjem. Betalingen bliver trukket fra din konto, når du lægger din bestilling – og du har som altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager varen. Vi vil sende dig updates på din mailadresse undervejs i produktionen.

Din forudbestilling er også en stemme på designet

Vi vil meget gerne undgå at producere tøj, der ikke er nok købere til, da det både er skidt for vores forretning og for miljøet. Derfor fungerer din forudbestilling også som en stemme på designet. I de få tilfælde hvor et design ikke får nok "stemmer", sættes det ikke i produktion. Har du lagt en forudbestilling på et design, der ikke sættes i produktion, annullerer vi din ordre eller giver dig mulighed for at lægge en forudbestilling på et andet design. At et design ikke sættes i produktion er dog noget, der kun sker meget sjældent!

Få besked, når du kan forudbestille nye designs

Bliv penneven med Ecouture, hvis du vil holde øje med, hvornår vi lægger nye forudbestillinger op på webshoppen. Tilmeld dig Ecouture-brevet her: