Forsalg

I stedet for at lave hele kollektioner, designer Ecouture løbende nyt tøj gennem hele året, som du kan forudbestille til en særlig forudbestillingspris. Når du lægger en forudbestilling hos Ecouture, sikrer du dig, at du får fingre i netop din størrelse og foretrukne farve. Samtidig hjælper du os med at få en pejling på, hvor meget vi skal producere for ikke at overproducere, hvilket vi kvitterer for med en god rabat. Det er vores helt egen version af et udsalg – bare vendt på hovedet.

Fortrydelsesret

Du har som altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager forudbestillingen, og du kan også fortryde bestillingen undervejs og få pengene tilbage. Med andre ord: Du løber ingen risiko ved forudbestilling. Læs vores handelsbetingelser.

Leveringstid

Vi kan sjældent give en eksakt leveringstid. Det tager minimum 3 måneder at producere en forudbestilling, men eftersom vi aldrig kan få en præcis dato fra hverken vores stofgrossister eller systuerne, kan vi ikke garantere levering på et bestemt tidspunkt. Det er en ulempe, vi ved det, men vi kan desværre ikke gøre noget ved det. Og hey, det er også derfor, der er rabat.

Vi sender din forudbestilling lige så snart, den er kommet hjem. Betalingen bliver trukket fra din konto, når du lægger din bestilling – og du har som altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager varen. Vi vil sende dig updates på din mailadresse undervejs i produktionen.

Husk, at forudbestillinger skal afgives på en ordre for sig selv. Ordrer der indeholder produkter, der ikke er på forudbestilling, bliver først sendt, når forudbestillingen er kommet hjem.

Din forudbestilling er også en stemme på designet

Vi vil meget gerne undgå at producere tøj, der ikke er nok købere til, da det både er skidt for vores forretning og for miljøet. Derfor fungerer din forudbestilling også som en stemme på designet. I de få tilfælde hvor et design ikke får nok “stemmer”, sættes det ikke i produktion. Har du lagt en forudbestilling på et design, der ikke sættes i produktion, annullerer vi din ordre eller giver dig mulighed for at lægge en forudbestilling på et andet design.

Få besked, når du kan forudbestille nye designs

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holde øje med, hvornår vi lægger nye forudbestillinger op på webshoppen. Tilmeld dig nyhedsbrevet her: