Kontakt Ecouture

Du er altid velkommen til at skrive til os, og vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer.

Send os en e-mail på shop@ecouture.dk eller skriv en besked til os på Facebook.

Besøg Ecoutures showroom i hjertet af København

Vi håber, du har lyst til at lægge vejen forbi og se vores skønne, skæve, farverige lokaler. Ecoutures kjolesalon er den fysiske del af webshoppen. Det er stedet, hvor vi arbejder, designer, og hvor nye ideer bliver skabt. Her kan du komme forbi med veninderne efter fyraften: Prøve, se tøjet med fingrene og selvfølgelig kan man også købe tøjet her – eller bare snuse og se, hvad vi er i gang med. Og husk, vi har altid fredags-bobler…

Ecouture Showroom:
Læderstræde 5 st. th. (indgang i porten) 
1201 København K
Danmark

Åbningstider:
Onsdag: 14-17.30 
Fredag: 14-18.30
Den første lørdag i måneden: 12-16

Showroom-Ecouture

Skift til Danmarks velgørende teleselskab med Ecouture

Ecouture er ambassadøser for Danmark velgørende teleselskab GreenSpeak. Det betyder, at hver gang en af vores kunder opretter et abonnement hos dem via vores side, får vi 100 kr. af GreenSpeak, som vi kan give videre.

Vi har valgt, at pengene skal bruges på julegratialer til de dygtige medarbejdere på systuen i Bulgarien. For selvom det er en systue med ordentlige forhold, vi kan stå inde for, er det en af de lavest lønnede brancher i verden. Så vi er sikre på, at pengene falder på et tørt sted omkring juletid for både de ansatte og deres familier. Læs mere om systuen.

Interesseret? Skift via vores link

Du kan se alle GreenSpeaks abonnementer og skifte over med Ecouture allerede i dag, når du opretter dig via dette link:  Se abonnementer og abonnér via Ecouture.

Ecouture er selvfølgelig selv kunde hos GreenSpeak. Vi er dog ikke ret tit ved telefonen, men du er velkommet til at gøre et forsøg.

Telefon: (+45) 71790101

Kontakt os enkeltvis

Du kan også vælge at kontakte os enkeltvis på mail.

foto-johanne

Design & Direktøse
Johanne Helger Lund
johanne@ecouture.dk

foto-peter

Foto & Bestyrelse
Peter Mark

foto-helene

Spindoktrice & E-commerce
Helene Liliendahl
helene@ecouture.dk

foto-lars

Bestyrelse & Medstifter
Lars Lundbye

vindsmark

Tekst-korrektøse
Helene Vindsmark
www.sletogret.dk

 

Andre oplysninger om Ecouture

Kjolesalon/Showroom & Kontor: Læderstræde 5 st. 1201  København K Denmark

Produktionsstudio & fotostudio: Fælledvej 16A  2200 København N Denmark

CVR-nummer: 34608741
E-mail: shop@ecouture.dk
Web: www.ecouture.dk
Bankoplysninger: Merkur Bank reg. 8401 konto 0004241875
IBAN-nummer: DK3784010004241875 – kode: MEKUDK21(SWIFT-adresse)

Ecouture er kunde i Merkur Andelskasse, fordi…

Merkur Andelskasse er både for private, men også erhvervsbank for mindre og mellemstore virksomheder – virksomheder, der arbejder for et samfund, der kan bære langt ud i fremtiden. Merkur stiller derfor krav til bæredygtighed hos de erhvervskunder, de finansierer, og låner kun penge ud til virksomheder og institutioner, der arbejder inden for bæredygtig og miljøvenlig produktion, det sociale område, kultur og undervisning. Penge gør ingenting i sig selv, mener de, penge er et redskab, som skal bruges til at fremme en bæredygtig samfundsudvikling. Merkur er simpelthen et pengeinstitut med holdninger. Det kan vi godt lide!

Pengevirke er Merkurs nyhedsmagasin om økologi, klima og etisk investering, og de har bragt en stor artikel om Ecouture by Lund og vores forretningskoncept, “Diva for fuld skrue” som du kan se her. Nuværende og tidligere udgaver af Pengevirke kan downloades her.

GemGem