Støt Danmarksindsamlingen og vind en kjole

Ecouture
08/09/2015

Mon en glad kærlighedskjole og et gavekort hjælper lidt på vores indsamling? – som TAK! ❤

Jeg ved ikke meget om at være flygtning. Kun fra de indlæg, jeg læser og hører både i medierne og fra tidligere og nuværende flygtninge, som deler deres historie og fortællinger. Jeg ved også lidt fra de flygtninge, jeg selv har mødt og talt med i mit liv, selvom de sjældent lyst til at tale om det. Og faktisk bryder jeg mig da heller slet ikke om at læse eller høre det! Fordi man får sådan en voldsom verdenssmerte af det. Jeg synes bare, det er SÅ himmelråbende uretfærdigt, at man, bare fordi man er født et bestemt sted, ikke må flytte sig frit rundt på vores alle sammens #ModerJordKugleKlode! Især når man er i livsfare, der hvor man nu tilfældigvis er kommer fra. Jeg ved, at lige nu er over 60 mio. mennesker på flugt fra overgreb og grusomheder. De er tvunget væk fra alt det, vi tager for givet: trygheden!

Og jeg synes, min seje, lille mor har ret, når hun siger: “Man bør bruge sin stemme, hvis man har muligheden for det! Og gøre en forskel, hvis man kan – der, hvor man kan.” Tænk, hvis alle gjorde det… Så det her bliver min måde at gøre bare en lille bitte smule i forhold til alle de desperate flygninge, som løber for livet for at redde sig selv og deres børn. Håber, at I vil hjælpe…

Alle kan være med til at gøre en forskel ❤

Bare man donerer  20, 50, 100 kr. (eller selvfølgelig gerne mere…)  KLIK HER FOR AT STØTTE og DELTAGEindsamlingSÅDAN!!! Vores første mål var 10.000 men takket være jer, er vi allerede nået næsten i mål!!! Derfor har lige sat målet lidt op:)

Og for at lokke lidt udlodder jeg to præmier til lodtrækning mellem jer, som er med:) 

 1. Et gavekort til Ecoutures webshop på 1000 kr.: www,ecouture.com   
 2. En kærlighedskjole – en unika kærlighedskjole, som jeg har kreeret i samarbejde med billedkunstner Jeanette Uldall. Kjolen er udført i en lækker 100% økologisk, håndfarvet bomuld [GOTS certificeret]. Kjolen har mange fine detaljer som tittekanter af småternet bånd ved udskæring, lommer og ærmer, en køkkenternet flæse og print, der passer med båndet i taljen, samt stofbetrukne knapper. Og så selvfølgelig Jaenettes fine maleri 🙂 Kjolen er str. i str. 38-40 og bliver tilpasset vinderen: Bryst: 94-100  Talje: 75-82  Hofte2: 110.

KærlighedskjolenDem, som har lyst til at være med i lodtrækningen, skal blot skrive til mig her på min blog, at man er med – og meget gerne, hvor meget man har bidraget med:) Skriv også, hvis det kun er den ene af lodtrækningerne, du vil deltage i. Og så er du med i lodtrækningen, LIGEMEGET hvor lidt eller hvor meget du giver!

Kærlig hilsen Johanne & Jeanette

132 tanker om “Støt Danmarksindsamlingen og vind en kjole

 1. Kære Johanne.
  Dejligt initiativ. Støttede godt nok også i formiddags, da en flink mand kom forbi med raslebøssen. Men har sendt 100 kr her også. De har ingenting, og selv om min familie ikke har meget har vi dog det vigtigste. Vi har hinanden, vores kærlighed, tryghed og frihed. Begge lodtrækninger er interresante for mig. Skulle jeg vinde en præmie jeg ikke selc kan bruge, forkæler jeg én jeg kender 🙂
  Mvh Joan

  1. Mange tak, Joan! Tak for dine ord og dit bidrag! Kh Johanne

 2. Mit første mål var 10.000 men siden har jeg sat det op til 15.000. Og vi nåede det næsten! 14.630 kr. fik vi samlet ind til flygtningehjælpen – Wauw!!! Ecouture har lagt 500,- i puljen, min lille mor Anne Marie Helger har også lagt 500,- og jeg har selv lagt 250,- ALT resten er fra jer. Af ❤et en kæmpe TAK til jer alle sammen.

  Og så et kæmpe stort TILLYKKE til Sascha som har vundet lodtrækning om et gavekort til Ecoutures webshop på 1000 kr. Og til Mette, som har vundet lodtrækning om Kærlighedskjolen, jeg har kreeret i samarbejde med billedkunstner Jeanette Uldall.
  Knus, kærlighed og krammer fra mig:)

  1. Kære Johanne.
   Dejligt initiativ, jeg støtter selvfølgelig og, både her, på sms og med faste månedlige beløb til arbejdet med de mennesker der bliver nødt til at forlade deres liv. De flygter nemlig ikke til, de flygter fra.
   Jeg vil gerne deltage i konkurrencen
   Venlig hilsen Margrete

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.