Støt Danmarksindsamlingen og vind en kjole

Ecouture
08/09/2015

Mon en glad kærlighedskjole og et gavekort hjælper lidt på vores indsamling? – som TAK! ❤

Jeg ved ikke meget om at være flygtning. Kun fra de indlæg, jeg læser og hører både i medierne og fra tidligere og nuværende flygtninge, som deler deres historie og fortællinger. Jeg ved også lidt fra de flygtninge, jeg selv har mødt og talt med i mit liv, selvom de sjældent lyst til at tale om det. Og faktisk bryder jeg mig da heller slet ikke om at læse eller høre det! Fordi man får sådan en voldsom verdenssmerte af det. Jeg synes bare, det er SÅ himmelråbende uretfærdigt, at man, bare fordi man er født et bestemt sted, ikke må flytte sig frit rundt på vores alle sammens #ModerJordKugleKlode! Især når man er i livsfare, der hvor man nu tilfældigvis er kommer fra. Jeg ved, at lige nu er over 60 mio. mennesker på flugt fra overgreb og grusomheder. De er tvunget væk fra alt det, vi tager for givet: trygheden!

Og jeg synes, min seje, lille mor har ret, når hun siger: “Man bør bruge sin stemme, hvis man har muligheden for det! Og gøre en forskel, hvis man kan – der, hvor man kan.” Tænk, hvis alle gjorde det… Så det her bliver min måde at gøre bare en lille bitte smule i forhold til alle de desperate flygninge, som løber for livet for at redde sig selv og deres børn. Håber, at I vil hjælpe…

Alle kan være med til at gøre en forskel ❤

Bare man donerer  20, 50, 100 kr. (eller selvfølgelig gerne mere…)  KLIK HER FOR AT STØTTE og DELTAGEindsamlingSÅDAN!!! Vores første mål var 10.000 men takket være jer, er vi allerede nået næsten i mål!!! Derfor har lige sat målet lidt op:)

Og for at lokke lidt udlodder jeg to præmier til lodtrækning mellem jer, som er med:) 

 1. Et gavekort til Ecoutures webshop på 1000 kr.: www,ecouture.com   
 2. En kærlighedskjole – en unika kærlighedskjole, som jeg har kreeret i samarbejde med billedkunstner Jeanette Uldall. Kjolen er udført i en lækker 100% økologisk, håndfarvet bomuld [GOTS certificeret]. Kjolen har mange fine detaljer som tittekanter af småternet bånd ved udskæring, lommer og ærmer, en køkkenternet flæse og print, der passer med båndet i taljen, samt stofbetrukne knapper. Og så selvfølgelig Jaenettes fine maleri 🙂 Kjolen er str. i str. 38-40 og bliver tilpasset vinderen: Bryst: 94-100  Talje: 75-82  Hofte2: 110.

KærlighedskjolenDem, som har lyst til at være med i lodtrækningen, skal blot skrive til mig her på min blog, at man er med – og meget gerne, hvor meget man har bidraget med:) Skriv også, hvis det kun er den ene af lodtrækningerne, du vil deltage i. Og så er du med i lodtrækningen, LIGEMEGET hvor lidt eller hvor meget du giver!

Kærlig hilsen Johanne & Jeanette

132 tanker om “Støt Danmarksindsamlingen og vind en kjole

 1. En genial ide at bruge dine ‘følgere’ på denne måde.
  Så jeg støtter også her

  1. Mange tak, Sigrid. Tak dit bidrag! Kh Jo

 2. Sikken en dejlig mulighed for at støtte en god sag og måske gøre en lille forskel mennesker på flugt. Jeg støtter med 250 kr og vil gerne være med i begge konkurrencer.
  Mange hilsner, Mette

  1. Mange tak, Mette! Tak dit fine bidrag! Du er med i begge:) Pøj pøj… Kh Jo

   1. Kære Mette
    TILLYKKE! du har vundet lodtrækning om Kærlighedskjolen, som jeg har kreeret i samarbejde med billedkunstner Jeanette Uldall.

    Skriv blot dine mål og din adresse til os, så vi kan sende det, eller du er også meget velkommen til at prøve og afhente i vores butik.

    Åbningstider:
    Vi holder åben her i vores Studio/showroom hver onsdag 14.00-17.30 og fredag 14.00 -18.30 samt den første lørdag i måneden: 12-16
    Læs mere her: https://ecouture.dk/kontakt

    Venlig hilsen
    Johanne / Ecouture By Lund
    ………………………………………
    Læderstræde 5, st.
    1201 Kbh.K
    https://ecouture.dk
    e-mail: news@ecouture.dk

 3. Hej Johanne. Skønt initiativ, jeg håber der bliver samlet en god portion ind.

  Hilsen Lone.

  1. Mange tak, Lone! Kh Jo

 4. Kære Johanne
  En super god ide, som jeg gerne vil bidrage med
  Jeg vil blive lykkelig for et gavekort så jeg kan købe en af de smukke kjoler.
  Har bidraget med 100kr
  Kram Hanne

  1. Mange tak, Hanne! Tak for dit bidrag – du er bare med i lodtrækning om gavekort Kh Jo

 5. Jeg vil rigtig gerne være med i lodtrækningen om gavekortet, da jeg har en personlig favorit i webshoppen ( og vist er en smule for stor til den flotte kjole) selvfølgelig har jeg støttet det fine initiativ m 250 kr
  Krydser fingre for et flot indsamlingsresultat Bettina

  1. Mange tak, Bettina! Tak for dit flotte bidrag! – du er bare med i lodtrækning om gavekort. Pøj pøj… Kh Jo

 6. Hej Johanne
  Jeg har støttet det flotte initiativ til indsamlingen med 100kr. Jeg vil meget gerne være med i lodtrækningen, da jeg endnu ikke er den lykkelige ejer af en af de fantastiske kjoler. Held og lykke med indsamlingen og på gensyn. Mange hilsner Birgitte

  1. Mange tak, Birgitte! Tak for dit bidrag! Kh Jo

 7. Godt initiativ! Jeg deltager meget gerne i lodtrækningen om de fine præmier. Har støttet med 250,-kr

  1. Mange tak, Karen! Tak dit fine bidrag! Du er med i begge:) Pøj pøj… Kh Jo

 8. Har først lige set dette indlæg. Er det for sent at deltage? 🙂

  1. Slet ikke for sent! 🙂
   Jeg samler ind til verdens flygtninge helt frem til – Dansk Flygtningehjælps Landsindsamling den 8. november 2015.
   Hvis du vil deltage i lodtrækning, skal du bare give dit bidrag her: http://minindsamling.flygtning.dk/landsindsamling/3-1759?v=20150908092241&justEdited=true
   Kh Jo

 9. Jeg har støttet det gode initiativ <3 og vil gerne deltage i lodtrækningen 🙂

  1. Mange tak, Mette! Tak for dit bidrag! Kh Jo

 10. Godt initiativ!!! Jeg gav mit store bidrag igår til TV2 Hjælp nu. Jeg har Støttet din indsamling med 25kr . Alt tæller. ❤️ Jeg vil gerne være med i lodtrækning – gid jeg må vinde kjolen ! Den er SÅ smuk.

  1. Mange bække små…. Tak for dit bidrag Luna! Kh Jo

 11. Kære Johanne. Et smukt initiativ.Tak for det. Jeg støtter med 100 kr og vil gerne deltage i lodtrækningen om den fine kærlighedskjole. Kærlig hilsen Kirsten

 12. Smukt initiativ – jeg har doneret en hund <3
  Jeg deltager meget gerne i lodtrækningen <3

 13. I er altså med til at gøre verden til et bedre sted 🙂
  og under alle omstændigheder så bliver en Ecouturedag en god dag 🙂

  1. Wow hvor er den smuk! Jeanette er en fantastisk dygtig kunstner❤️ Jeg deltager gerne i konkurrencen, log sender god energiHar doneret 100kr.

   1. Kære Katrine, tak skal du have!
    Venlig hilsen Johanne

  2. Mange tak skal du have, Nickie!
   Venlig hilsen Johanne

 14. Seje Johanne og seje mor-Helger! Rigtig godt initiativ som jeg også har støttet med 100 kr. Krydser fingre for at vi får skrabet en kæmpe sum sammen (og egoistisk set for endnu en skøn Ecouture-model til samlingen)

  1. Kære Stine, tak skal du have!
   Venlig hilsen Johanne

 15. Super godt initiativ. Jeg har deltaget med 100 kr og vil gerne være med i lodtrækning om gavekort til en af dine smukke kjoler.

  1. Kære Malou, tak skal du have!
   Venlig hilsen Johanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.