Slået op d.

5 uimodståelige festkjoler til alle sommerens fester

Foråret og sommeren byder på en masse konfirmationer, bryllupper, fødselsdage og sommerfester, og det er derfor nu, at jagten på den perfekte festkjole skydes i gang. Ecouture har fundet fem uimodståelige festkjoler frem til dig. Smukke kjoler, der får dig til at ligne en million og have det skønt og rart samtidigt.

En lækker jerseykjole til et stiligt og enkelt look

Vores superbehagelige Twist kjole er egentlig tænkt som en basic kjole, du kan have på til hverdag. Men styler du den med de rigtige accessories, kan du hurtigt forvandle den til en fin festkjole. Så med en Twist kjole får du faktisk en 2-i-1-kjole. Her har vi stylet kjolen med vores lækre Helena jakke og smykker af Swedish Grace porcelæn. Kjolen fås i sort, rød, blå og grøn. Find dem alle sammen her.

rød festkjole

 

Sæt gang i festen med en farverig, turkis festkjole

Den turkise Pang kjole er superfestlig og utrolig behagelig at have på. Her har du en kjole, der både kan bruges til fest og som en fin sommerkjole – for eksempel til at tage med på ferie til sydens sol. Nedenfor er kjolen stylet med fede pinstripe smykker, en turkis vandbaseret neglelak og en fin lædertaske med plads til mobilen, læbestiften og lommertørklæderne (hvis du skal til bryllup).

turkis festkjole

Elegant, blå kjole med dramastiske detaljer

Maren kjolen er en meget smuk og elegant kjole, der er perfekt til dig, der helst vil have en festkjole med ærmer. Styler du den med vores fine Mon Amie smykker, får du et klassisk og sofistikeret look. Og husk lige vores lækre læderclutch, hvor der er plads til den transparante neglelak, læbestiften og telefonen. Så er du klar til fest!

blå festkjole

Feminint senorita-look med en Carmen kjole

Kan du godt lide at føle dig ekstra feminin, når du skal til fest, er vores Carmen kjole det rette valg for dig. Med sine bløde snit og snører i ryggen, sidder kjolen, så den fremhæver alt det smukke og kvindelige ved din krop. Overvej at pifte outfittet op med nogle røde accessories, som for eksempel vores røde læderclutch og en knaldrød, vandbaseret neglelak. Og så synes vi, at vores Berså bladsmykker passer fantastisk godt til kjolen.

grøn festkjole

Dans til den lyse morgen med en rød retro kjole 

Vores Norah kjole er et perfekt valg til dig, der elsker at give den gas på dansegulvet. Den indbyder simpelthen til dans – med sin gode og behagelige pasform og det fine strutskørt. For at give kjolen lidt ekstra elegance har vi her stylet den med hvide, klassiske Swedish Grace-smykker, en mørkerød neglelak og en stor, smuk lædertaske, hvor der er plads til både gaven og skifteskoene – og alt det andet, du har brug for, når du skal til fest.

rød festkjole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *