3. advent-giveaway: Vind en af disse smykker fra Sägan

Ecouture
07/12/2022

Her i december sætter Ecouture fokus på, hvad vi putter i indkøbskurven op til jul. For det er nemlig sådan, at der altid er et grønt alternativ.

Derfor vil du på vores blog og via advent-giveaways blive præsenteret for nogle af de sejeste virksomheder og ildsjæle, der kæmper for miljøet.

Denne 3. advent kan du vinde en af de tre smukke halskæder

1 x stor blå “Eld” Artzi fartzy halssmykke. Hver prik er 4 cm i diameter. Længde på kæden er 40-55 cm

2 x Prikkede “Eva” vedhæng er 2 cm i diameter . Længde på kæden er 41-50 cm

Halskæderne fra Sägan er lavet af genanvendt porcelæn og sølv. Porcelænstørrelse og mønster kan variere en smule, da smykkerne er håndlavede og derfor helt unikke hver og en.

 

Sådan deltager Du

Præmien skal selvfølgelig falde i gode hænder. For at være med i konkurrencen, skal du skrive en kommentar nederst i dette blogindlæg. Her skal du skrive hvilken halskæde, du helst vil vinde, hvem der skal have gaven og hvorfor. Det kan være dig selv eller en, du holder af. Sidste chance for at deltage i konkurrencen er 3. adventssøndag d.11. december kl. 00.00. Vinderne får direkte besked på e-mail mandag d. 12. december.

Nyt liv til kasseret porcelæn

Sägen-smykkerne er historien om forladte porcelænsskatte og nyt moderne design. Den svenske smykkedesigner Elin Sigrén har skabt en strålende blanding af fortid og fremtid, ved at kombinere den kunstneriske arv fra genanvendt porcelæn og vintage detaljer, med moderne skandinavisk design. Håndværket er meget smukt og opfindsomt, med et glimt i øjet.

Sägens lager med alle porcelænstellene, som de svenske porcelænsfabrikker og antikforhandlere har kasseret på grund af skår eller andre småfejl, og som de laver deres smykker af. Hvilken fantastisk måde at forvandle skrot til smykker på og derved undgå, at alt det fine porcelæn og alle de ressourcer der er brugt på at lave det, går til spilde. We like!

 

 

Glædelig 3. adventssøndag!

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

61 tanker om “3. advent-giveaway: Vind en af disse smykker fra Sägan

 1. Jeg vil gerne vinde blå “Eld” Artzi fartzy halssmykke

 2. Det nydelege Eva smykket hadde passa fiiint til min raude Ecoture kjole. God jul til alle. 🌟❤️

 3. Blå er min farve, så jeg ønsker at vinde Eld-smykket. Jeg har et par ørestikker, der matcher 🙂

 4. Vil elske, at være den heldige vinder af den smukke blå “Eld” Artzi fartzy ⛄

 5. Eld-kæden vil jeg gerne vinde til mig selv. Min mor havde stellet Eld, og kæden vil minde mig om hende. Stellet arvede min bror, så derfor drikker jeg ikke te af det så tit.
  Glædelig jul🧑🏻‍🎄❤️

 6. Jeg har en datter på 11. Men ingen tvivl om, at hun er fra en anden tid. Hun elsker store smykker, farverigt tøj og ikke mindst gamle ting med patina; pladespillere, skrivemaskiner, lommeure… I dag har hun fremført sin forretningsplan: “Mor, når jeg bliver stor, vil jeg være designer, der både designer OG syr tasker og kjoler”. Vi blev enige om at alt stoffet kunne komme fra den lokale Røde Kors. Jeg kunne ønske mig den rød/hvide halskæde til hende. Hun vil om nogen sætte pris på både design og historien bag ❤️

 7. Kæden Eld har en fantastisk smuk farve. Jeg ville glæde mig over den som en nytårsgave til mig selv 🙂

 8. Den blå kæde, tak. Min yndlingsfarve er blå 💙

 9. Ville elske at vinde den rød/hvide Eva halskæde. Den vil passe godt til mig og min tøjstil.

 10. Hvis jeg skulle blive den lykkelige vinder af 3. advent-giveaway, ønsker jer mig smykket “Eva”
  …og jeg beholder den selv 🙂

  Med venlig hilsen og god weekend
  Gitte

 11. Jeg ønsker at vinde den smukke blå halskæde til min veninde, som bor på Madeira i Portugal. Hun skal have den, da hun har brug for en dejlig julegave i dette år som har været en udfordring for hende. Jeg ved at hun vil sætte stor pris på den, og glæde sig over at den er produceret af genanvendte materialer.

 12. Hvis jeg vinder vil jeg forære den prikkede halskæde til min ældste datter. Jeg synes hun er sådan en god mor for mit lille barnebarn Gry på 3 år❤️

 13. Jeg vil ønske at vinde det blå “Eld” Artzi fartzy halssmykke til min svigerinde

 14. Jeg er vild med Sägens smykker og har altid beundret den blå halskæde. At vinde den ville være så stort!

 15. Hvis jeg vinder vil jeg forære den smukke Eld til min mor på 72 år. Hun er den sejeste jeg kender og det er længe siden hun er blevet forkælet med en “bare fordi”-gave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.