2. advent-giveaway: Vind en af disse to lækre, sorte skuldertasker fra O My Bag

Ecouture
02/12/2022

Her i december sætter Ecouture fokus på, hvad det er for nogle produkter, vi vælger at skrive på ønskesedlen og putte i indkøbskurven op til jul. For det er nemlig sådan, at der altid er et grønt alternativ.

Og vi vil selvfølgelig slå et slag for, at du skal støtte de miljøvenlige firmaer, som vi kender og kan stå inde for, når du skriver ønskeseddel og køber julegaver. Derfor vil du på vores blog og via advent-giveaways blive præsenteret for nogle af de sejeste virksomheder og ildsjæle, der kæmper for miljøet.

Den 2. advent kan du vinde – En af disse to super lækre sorte  skuldertasker

De fine sorte skuldertasker (til en værdi af henholdsvis 1199,- & 1499,-) er lavet af en blød, miljøvenlig læder på en fabrik i Indien, hvor der er gode arbejdsforhold og ligeløn for mænd og kvinder. Indeni tasken er der et stribet foer af økologisk bomuld. Et lækkert anvendeligt design, således at de både kan bruges som fin festtaske og som en lille, lækker hverdagstaske. De har praktiske lommer indeni, og der er rigeligt med plads til mobiltelefonen, pungen og nøglerne.

We like!

Mål og vægt

Luna: Længde:  21 cm x højde:  21 cm x bredde: 7cm Vægt: 0,5 kg rem: max 51cm.

Ella Midi: Længde: 26 cm x højde: 18 cm x bredde: 6 cm Rem: Max 120 cm. Vægt: 0,8 kg. Tasken har magnetisk lukning og låget er betrukket en smuk ruskind.

Sådan deltager du:

Præmien skal selvfølgelig falde i gode hænder. Så for at være med i konkurrencen om gaven skal du skrive en kommentar nederst i dette blogindlæg, hvor du beskriver, hvilken én du helst vil have og hvem der skal have gaven, hvis du vinder, og hvorfor denne person vil blive ekstra glad for den. Det kan være dig selv eller en, du holder af. Sidste chance for at deltage i konkurrencen er 2. adventssøndag (4. december) kl. 00.00. Du får direkte besked på din e-mailadresse mandag formiddag (d. 5. december), hvis du har vundet.

 

Ligestilling, uddannelse og fair forhold

En O My Bag-taske er ikke bare en taske. Den er kommet til verden på en sådan vis, at den samtidig skaber positiv forandring i mange menneskers liv. O My Bag samarbejder udelukkende med fabrikker, hvor kvinder får den samme løn og har de samme rettigheder som mændene, der arbejder på fabrikkerne. Det er ikke en selvfølge i Indien, hvor kvinder ofte får en langt lavere løn end mænd – selvom de udfører det samme stykke arbejde.

Fabrikkerne bruger naturligvis ikke børnearbejde, men støtter de ansattes børn i at få en uddannelse – og her særligt pigebørn, da de ikke har ligeså gode muligheder for uddannelse og karriere, som drengene har. Ordentlige fysiske og psykiske arbejdsforhold er selvfølgelig også et must, hvis man skal producere for O My Bag.

Økologisk læder til gavn for mennesker og moder jord

Det er ikke kun de sociale forhold, der er styr på hos O My Bag. Alle tasker er nemlig lavet af økologisk læder, hvilket betyder, at læderet er fremstillet ved hjælp af økologiske garvningsmetoder. Læderet kommer fra køer, der er døde af alderdom eller sygdom. Eller køer som er slagtet for at fremstille mad til den muslimske del af den indiske befolkningen (da hinduister som bekendt ikke spiser oksekød).

Fabrikkerne, der laver de økologiske tasker, får deres læder fra leverandører i nærområdet, og de laver hele tiden tiltag, der gør produktionen mere miljøvenlig. En fabrik har eksempelvis igangsat et stort projekt, hvor regnvand indsamles til brug i garvningsprocessen.

O My Bag er meget gennemsigtige i deres kommunikation, og erkender også, at der er plads til forbedring på fabrikkerne. Derfor håber de, at læderfabrikkerne, via samarbejdet med O My Bag, kan få økonomi til at udvikle produktionen i en endnu mere miljøvenlig retning. Når du køber en O My Bag, får du således ikke bare en ekstremt lækker kvalitetstaske. Du støtter også op om, at fabrikkerne udvikler flere miljøvenlige produktionsmetoder, og at der kommer flere trygge arbejdspladser til lokalbefolkningen i Indien. Dem er der desværre ikke så mange af i modeindustrien.

Psst… Mange fler tasker og punge af æblelæder på webshoppen.

Vi er blevet rigtig glade for det nye bløde, veganske æblelæder. Så der er lige kommet en ny sending lækre tasker og punge fra O My Bag.

 

Glædelig 2. adventssøndag!

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

127 tanker om “2. advent-giveaway: Vind en af disse to lækre, sorte skuldertasker fra O My Bag

 1. Jeg er helt pjattet med Luna, og når der er plads til både tlf., pung og nøgler, bør jeg skifte lommer ud med taske.
  Så kan jeg også begynde at gå med kjoler noget mere…😉
  …Eller jeg kan forære den til min datter❤️

 2. Det må klart være Ella Midi tasken, den er så fin, den ville min søde mor bestemt fortjene, bare fordi hun er verdens bedste mor:)

 3. Tusinde tak for alle jeres mange søde dejlglige kommentarer! Vi har trukket lod blandt alle jer som har skrevet.
  Christina vendte ryggen til og Johanne scrollede igennem alle jeres søde svar, på et tidspunkt sagde Christina stop! – og musen endte på Rikke Og bag efter på Christina
  I får begge en mail dirrekte fra os…

  Klædelig hilsen
  Team Ecouture

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.