Skift til Danmarks velgørende teleselskab med Ecouture

Helene Liliendahl
29/06/2017

Lad dine penge gå til gode formål i stedet for høje direktørlønninger

Ecouture har netop rykket alle vores mobilabonnementer over til Danmarks velgørende teleselskab GreenSpeak. GreenSpeak skiller sig ud fra andre teleselskaber, idet alt overskud går til velgørende formål – og du er med til at bestemme hvilke. De har ingen aktionærer, der sluger indtægterne, ingen udgifter til reklamer og lige løn til alle medarbejdere samt lønloft for alle.

Allerede når du opretter dit abonnement, skal du vælge, hvilket formål du ønsker, at GreenSpeak skal donere 100 kr. til. Vi valgte selvfølgelig Verdens Skove, men du kan vælge imellem en hel række NGO’er og velgørenhedsprojekter som f.eks. Projekt Hjemløs, Dyreværnet og Afrika Kontakt.

Donér automatisk 100 kr. til vores systue i Bulgarien

GreenSpeak har spurgt os, om vi vil være ambassadøser for dem. Og det vil vi gerne! For det betyder, at hver gang en af vores kunder opretter et abonnement hos dem via vores link her på siden, får vi 100 kr. af GreenSpeak, som vi kan give videre (se linket længere nede i indlægget).

Vi har valgt, at pengene skal bruges på julegratialer til de dygtige medarbejdere på systuen i Bulgarien. For selvom det er en systue med ordentlige forhold, vi kan stå inde for, er det en af de lavest lønnede brancher i verden. Så vi er sikre på, at pengene falder på et tørt sted omkring juletid for både de ansatte og deres familier.

Pronto Moda er en lille, bulgarsk systue, som vi har samarbejdet med i flere år. De står for opsyning af alle vores jakker og frakker. Systuen er lille, men virkelig hyggelig, og ligger lige midt i centrum af byen Varna.

Interesseret? Skift via vores link

Du kan se alle GreenSpeaks abonnementer og skifte over med Ecouture allerede i dag, når du opretter dig via dette link:

Se abonnementer og abonnér via Ecouture

Husk, at du skal oprette abonnementet via ovenstående link, hvis du ønsker, at Ecouture skal få 100 kr. af GreenSpeak til systuen ud over de 100 kr., du selv vælger et godt formål til ved oprettelse. Green Speak sørger for at opsige dit gamle abonnement, når du stifter abonnement hos dem. Alt, hvad du skal gøre, er at vælge den pakke, der passer til dig, og indtaste dine oplysninger. Det tager max 10 minutter, og det skal kun gøres én gang!

Du kan læse meget mere om GreenSpeak her.

GemGem

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.