Johannes 3 stylingidéer til nytårsfesten og din nytårskjole

Johanne
25/12/2017

Det er ved at være nytår, og det betyder, at du skal til at finde det helt rigtige outfit eller nytårskjole frem. Her giver jeg tre bud på smukke Ecouture festskud, som du kan springe ind i det nye år i.

1. Min absolut favorit i år er dette blå strutskørt!

Skørtet er superfint sammen med et bredt bælte, vores Twist-T-shirt i sort eller blå og evt. en sort uld Wrap-bluse over. Helt perfekt er det også med et par rulleskøjter over skulderen, som Tanja her. Så ved man altid, hvordan man skal komme hjem i en god festlig brandert:)

Ecoutures bindebluser er noget af det tøj, vi sælger mest af. Det skyldes, at de er vildt lækre at have på ud over en kjole, og så kan du både bruge dem til fest og til hverdag. Bindebluserne er udført i en dejlig blød, økologisk merinould, som ikke krøller. Den er lille og fiks og helt sikkert et stykke tøj, som du vil elske at tage på igen og igen. Den fås i sort og blå.

2. Et andet bud på en smuk nytårskjole er Maren-kjolen med flæsekanter

Kjolen er designet i samarbejde med den dygtige forfatter og tegner Maren Uthaug fra Marens Blog. Den er udført i en fantastisk, økologisk bomuldsatin og har flotte, dramatiske detaljer som flæsekant i kraven og ved udskæringen samt på ærmerne. Maren insisterede på, at den skulle have bindebånd i ryggen, og det var bare helt rigtigt set. Så smukt! Og hun har tegnet den lille dame til designet – Så i nakken bor “Den lille dame” sammen med sin tro følgesvend, hjerteballonen ? Federe bliver det altså ikke.

Maren-kjolen kan bestilles her.nytårskjole maren kjolen

Silke underskirter: Maren-kjolen er 100 cm lang fra nakken og ned. Hvis du ønsker mere længde på kjolen, kan du forlænge den ved at have et af vores fine silkeskørter under, som her på billedet. Vi har underskørter i flere farver, så der er lidt til enhver smag.

3. Jeanett-kjolen er selvfølgelig også et nytårskjole-HIT 

Med en Jeanett fra Ecouture er du bare, vupti – klar til en aften i byen! Den er vores version af en delikat cocktailkjole, men den passer faktisk også perfekt til en feminin business-kjole. Ja, eller sågar en statsmedister.

Kjolen kan bestilles her.

Kjolen går fint alene i byen – altså man behøver egentlig ikke style den med noget andet. Men her har jeg stylet med et par flotte netstrømper, vores sorte runde porcelænsmykker og ladylike røde læber og neglelaknytårskjole jeanett kjole

Strømpebukser har vi kvinder jo altid brug for! Her på webshoppen kan du købe de lækreste strømpebukser, der sidder helt fantastisk og er af meget høj kvalitet. Desuden er de lavet af genanvendt nylon og er derfor meget bæredygtige. Du finder ikke bedre strømpebukser andre steder, og vi kan garantere for, at du vil elske dem!

Se hele udvalget af strømpebukser her.

 

Rigtig godt nytår!

Kærlig hilsen Johanne & Ecouture

foto-jo

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.