Design By Order

Sådan får du rabat hos Ecouture

Når du lægger en forudbestilling hos Ecouture, sikrer du dig, at du får fingre i netop din størrelse og foretrukne farve/design. Samtidig hjælper du os med at få en pejling på, hvor meget vi skal producere for ikke at overproducere, hvilket vi kvitterer for med en god rabat. Det er vores helt egen version af et tilbud – for vi holder nemlig aldrig rigtig udsalg.

Sidder designet ikke som du havde håbet, når du har fået det tilsendt, kan du returnere det og få dine penge tilbage, og du kan også fortryde bestillingen undervejs. Med andre ord: Du løber ingen risiko ved forudbestilling. 

Din forudbestilling er også en stemme på designet

Vi vil meget gerne undgå at producere tøj, der ikke er nok købere til, da det både er skidt for vores forretning og for miljøet. Derfor fungerer din forudbestilling også som en stemme på designet. I de få tilfælde, hvor et design ikke får stemmer nok, sættes det ikke i produktion. Har du lagt en forudbestilling på et design, der ikke sættes i produktion, annullerer vi din ordre eller giver dig mulighed for at lægge en forudbestilling på et andet design. 

Stop overproduktion = hjælp miljøet & SPAR op til 30% - Du kan læse mere om forudbestilling her.