10 forårskjoler, du vil elske

Forårskjoler: 10 smukke forårskjoler, du vil elske

Helene Liliendahl
28/04/2020

Foråret har for alvor meldt sin ankomst, og du er sikkert begyndt at trække i nye forårsklæder. Ecouture har fundet 10 forårskjoler frem, som du helt sikkert vil elske at hoppe i uge efter uge. Det er flotte bæredygtige kjoler, der er nemme at style op og ned efter behov. Forårskjoler, du kan bruge i mange år frem.

Ovenfor ses Dittekjolen, Marinakjolen og Wandakjolen. Tre skønne forårskjoler, der alle kan bestilles i flere forskellige farver.

Huddakjolen og Vanjakjolen er to cool forårskjoler, der er gået hen og blevet klassikere hos Ecouture. Huddakjolen er en behagelig og rå hættekjole, der er fed at have på til hverdag, mens Vanjakjole nemt kan styles op og ned alt efter, hvad du vil bruge den til. Begge findes i flere farver.

Herover ses Ecoutures ikoniske Twistkjole - her i blå, men vi har den i mange forskellige farver og med korte såvel som lange ærmer. Claudia er en smuk champagnefarvet kjole med et fedt glitterlook. Den bruges ofte til mere festlige lejligheder. Natalia er en dejlig arbejdskjole, der er virkelig rar og behagelig at have på.

Her til sidst vil vi gerne fremhæve to meget smukke og supergode kjoler til jobbet. Først et af Ecoutures nyeste designs, Carolakjolen, der skiller sig ud med sin lækre rullekrave. Og til sidst en af Ecoutures mest populære designs for tiden, Artistakjolen. Den er ekstrem komfortabel - og så ligner alle en million i den. Begge kjoler findes i forskellige farver.

Bestil din forårskjole med fri fragt og gratis retur

Ecouture sender med fri fragt i Danmark ved køb over 500 kr. Vi betaler også for returnering af varer i hele EU, så du trygt kan prøve vores tøj hjemme hos dig selv.

Åbningstider i kjolesalonen
Kjolesalonen er åben onsdage 12-17.30, fredage 12-18.30 og lørdage 12-16. Adressen er Læderstræde 5, 1201 København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.