Ecoutures BESTSELLERLISTE anno 2020

Helene Liliendahl
29/12/2020

Traditionen tro præsenterer vi igen i år Ecoutures bestsellerliste. Der er et par gengangere fra de forrige års lister, men der er også nogle nyheder iblandt. Kan du mon gætte dem alle 10?

plads nummer 10 ligger den røde Wanda-kjole, som selvfølgelig er blevet udsolgt her op til jul. Men fortvivl ej. Vi laver den helt sikkert igen i 2021, og du kan stadig bestille den i sort, blå og petrol. 9. pladsen indtages af en sen 2020-nyhed. Nemlig lugtfjerneren fra Byoms, der er lavet af probiotika. Sådan en burde alle nu også eje. Den er virkelig smart og gør livet noget lettere. På en 8. plads har vi en anden 2020-nyhed: Den smukke Gaia-kimono. Og på en 7. plads ligger Ecouture-klassikeren Claudiakjolen i et smukt blå-sort mønster. Der er stadig et par størrelser tilbage i den blå-sorte version, og ellers kan du få fingre i tre forskellige glitterversioner af kjolen.

plads nummer 6 og 4 finder du endnu to klassikere fra Ecouture. Først Jobikjolen i den smukkeste gule blomstrede udgave. 4. pladsen går til den petroleumsgrønne Huddakjole, der har toppet Ecoutures bestsellerlister flere år i træk nu. Den er udsolgt for tiden, men vender stærkt tilbage i det nye år. Midt imellem de to kjoler - på en flot 5. plads - ligger den bløde tencel-underkjole, som også er udsolgt lige nu. Vi får dog flere hjem her i starten af 2021 - formentligt allerede i januar.

Årets top 3 er alle gengangere på bestsellerlisten. 3. pladsen går til ærmebladene, og de er da også smarte. På plads nummer 2 ligger Wrapblusen lunt og godt. Den er i år blevet lavet i en ny blød Tencel-udgave, og vi har forresten en helt ny farve på vej. Den får du snart at se. 1. pladsen går selvfølgelig til de lækre bæredygtige strømpebukser fra Swedish Stockings. Det kommer ikke som nogen overraskelse for os, og vi er glade for, at vores kunder er ligeså vilde med dem, som vi er. Du kan se hele Ecoutures udvalg af Swedish Stockings her.

Rigtig godt nytår til jer alle sammen og tak for jeres støtte i 2020. Vi håber at se flere af jer i 2021 ❤

Hvis du vil have direkte besked, når Ecouture får nye designs hjem i det nye år, så skrive dig op til Ecouture-brevet her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.