Dilling – et Dansk, økologisk samarbejde

Ecouture
20/01/2015

Sikke en dejlig dag!

Vi har nemlig været i Herning for at besøge Dilling og hente vores første produktion, lavet i samarbejde med dem. Både til den nye yogaline og til vores Basic-line. Vi er rigtig glade for vores nye samarbejde! Det er en SUPER flot kvalitet de leverer! Og vi glæder os til at sende ud til alle jer der har forudbestilt, i denne uge! Og I andre kan allerede nu bestille de nye styles på webshoppen

11024678_10153748826612576_6056269034538125697_o
Dilling-Underwear.dk er en dansk familievirksomhed med både solskin og dejlig grøn karma. De har produceret kvalitetsundertøj siden 1916. og tilbyder selv et bredt udvalg af undertøj i økologisk merinould og økologisk bomuld.

Dilling anvender GOTS-certificeret bomuld og merinould. GOTS står for Global Organic Textile Standard og garanterer, at den bomuld og uld, som forarbejdes af DILLING, er 100% økologisk og af den højest mulige kvalitet. Ulden behandles i 16 timer på farveriet for at fjerne kradshårene, så den er blød og lækker.

I år 2010 modtog DILLING det nordiske miljømærke SVANEN – det ultimative miljøcertifikat for tekstilvarer.

Tekstilerne må ikke farves med skadelige farver og kemikalier som eksempelvis krom, kobber, nikkel, azofarvestoffer, klorerede benzener, TBT, DBT, fenol, pesticider eller ftalater.

For at sikre, at kvalitet og bæredygtighed hele tiden lever op til det påkrævede, foretager myndighederne seks gange årligt uanmeldte 24-timers spildevandsprøver på farveriet. Kun sådan kan det garanteres, at produkterne overholder de høje krav til en miljøvenlig og økologisk produktion.

Materialer:

95% økologisk bomuld, 5% elastan. Unikt ved dette produkt: Superblødt og velsiddende. Ingen pilling. Danmarks reneste fremstilling på dansk, svanemærkecertificeret farveri.
Produktet er certificeret efter

100% økologisk merino uld. Unikt ved dette produkt: Da Dilling på eget miljøfarveri i Danmark bruger 16 timer på at fjerne uldens kradshår, er dette produkt et både blødt, lækkert og funktionelt produkt til mellem og vintersæsoner. Ingen brug af tungmetaller under produktionen og ingen Superwash (klorbehandling).
Produktet er certificeret efter