ÖZLEM CEKIC X ECOUTURE

Vi har glædet os til at kunne fortælle, at Ecouture har indgået samarbejde med forfatter, debattør og ex-politiker, Özlem Cekic, og Foreningen Brobyggerne, som Özlem er generalsekretær for.  Samarbejdet betyder, at Özlem vil bære vores kjoler til hendes mange foredrag den næste tid, hvorefter kjolerne bliver solgt på auktion til et arrangement d. 8. marts 2022 på kvindernes kampdag . Pengene vil gå til Foreningen Brobyggernes store arbejde med at skabe dialog i Danmark på tværs af forskelligheder.

Over sommeren har Johanne og Özlem re-designet Ecoutures Claudiakjole til en ny fin version, som Özlem havde på til udgivelsen af sin nye bog 'Tak for Kaffe' d. 17. august. Nu kan du også få fingre i dit eget eksemplar af kjolen - i fire forskellige farver!

Når du bestiller kjolen i forsalg, donerer Ecouture 50 kr. til Brobyggerne for hver solgte kjole. Du får ydermere en god forsalgsrabat, og du deltager i lodtrækningen om et signeret eksemplar af 'Tak For Kaffe'.

OBS. Kjolen kan bestilles i forsalg til og med søndag den 5. september. Se de fire smukke farver nedenfor og bestil din favorit.