Tanker om Corona fra en taknemmelig direktøs

Johanne
29/05/2020

Selvfølgelig panikkede Ecouture som alle andre, da coronaen lukkede verden ned. Men heldigvis ligger der altid en gave gemt i lorten (som Peter Mygind udtrykker det så poetisk).

Efter vi i to måneder har siddet krumbøjet over computeren med firkantede øjne og levet intenst på nettet, via sociale medier, webshops og zoom-møder, er det jo gået op for en, hvor mega effektivt – og smart det faktisk er! Nettet altså.

Nu hvor vi ikke flyver, er det er forhåbentligt gået op for mange, at man egentlig ikke behøver ”smutte” en dag til Bruxelles eller København for at holde et MEGET vigtigt møde, og så tilbage igen samme dag. Nu bruger vi ren faktisk kun den ene time på det, det skulle tage at holde det møde – i natbukser OG man slipper for den der rædsomme overdosis af dårlig kolbekaffe. Nu køber vi ikke noget, vi ikke har brug for (I hvert fald ikke ret meget). Vi kører mindre og handler økologisk, lokalt og vil gerne støtte hinanden og de små virksomheder.

Tak til vores fuldstændig fantastiske kunder!

Og DET vil jeg gerne lige have lov til at kaste mig i støvet for, og sende en kærlig hilsen til jer kære Ecouture venner og sige MANGE tak for!!! Tak fordi I holdt os kørende!

For Ecouture er faktisk endt med at være en af de virksomheder, der er kommet styrket ud af denne her besynderlige krise. Takket være jeres opbakning og tillid til os. Og takket være vores unikke fællesskabssamfund. Der er ingen af os fire kvinder, der har mistet sit arbejde, selvom vi har haft vores fysiske butik lukket ned over en lang periode og mange af vores aktiviteter har været aflyst.

Derfor var det også med stor glæde at se sine dejlige kollegaer igen! Da vi første gang samledes i vores lille Ecouture firekvinde-team til et open air P-møde ude i gården, iført hver vores Ecouture kjole.

Nu åbner vi op igen

Danmark er endelig ved at åbne mere og mere op igen. Og i sidste uge kunne vi endelig åbne op for besøg i vores kjolesalon i København – til helt normale åbningstider. Hvilket vi er virkelig glade for! Og vi vil selvfølgelig være ekstra opmærksomme på, at de nye forholdsregler bliver overholdt en tid endnu, når du træder ind i vores skønne, skæve lokaler. Vi spritter af og holder afstand.

Denne første uge er gået godt. Vi kan mærke, at folk kommer ind og glædes. De har savnet at komme ind, at opleve noget, at tale sammen. De har også savnet at købe noget ordentligt af et ægte talende menneske og ikke mindst at klæde sig flot på. Jeg synes i hvert fald selv, at jeg hanker bedre op i mig selv og måske oven i købet koncentrerer mig lidt mere, når jeg føler mig velklædt og skarp. Sammenlignet med de dage, hvor jeg ikke gider og har kørt den ind med heldagsnattøj.

Så selvom denne tid har været meget underligt og hård, så føles det godt nu. Godt at vi har været så gode til at passe på hinanden og skønt atter at se jer igen, fortælle historien om mit arbejde og mærke stoltheden over det jeg har skabt og som stadig er her. Hvis du er blevet nysgerrig eller selv har savnet at komme ind, så kan du finde vores åbningstider her.

Og hvordan reagerer naturen – kloden så på alt dette her?

Med taknemmelighed. Vandet og luften er meget renere, CO2-udslippet falder, ozonlaget og de højtliggende jetstrømme heler sig selv. Vi kan ændre klimaet, hvis vi vil vende det materielle overforbrug ryggen. Kulturlivet og restaurationslivet, biblioteker, museer og kulturinstitutioner vil til gengæld blomstre. Jeg vil ønske, at vi husker det på den anden side af denne krise. Sammen kan vi også i fremtiden sikre en bedre verden. Håber virkelig denne Coronatid omsider kunne få os små menneskedyr til at fatte, at nu er det alvor, hvis vi fremover gerne vil spire og vokse op, visne og dø hos fru moder Jordkuglesen.

Kærlig Corona albue
Jo H
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.