Sommerkjoler: 2 kjoler, der vil hænge på dig hele sommeren

Ecouture
26/06/2020

Sommeren er for alvor kommet, og forårsgarderoben er skiftet ud med tøj, der er mere egnet til de højere temperaturer, vi oplever for tiden. I dag vil Johanne dele sine to sommerfavoritter med dig - to kjoler med to meget forskellige udtryk.

Sommerkjolen, der kan det hele

Florakjolen kan du bruge til det hele. En gåtur rundt i byen, en dag på stranden eller brug den til sommerfesten. Kjolen er lavet af en tynd økologisk bomuld. Den har stropper, der kan reguleres, samt fede store lommer. Om aftenen, når det bliver køligere, kan du tage vores sorte wrapbluse på, som Johanne har gjort på billedet ovenfor. Blusen fylder ingenting og er lige til at have med i tasken. Medbring også et par mønstrede nylonstrømper fra Swedish Stockings, så du kan holde fødderne varme de sene aftentimer.

Johanne har den koralfarvede version af kjolen på her på billederne, men vi har også lidt størrelser tilbage i gul/orange og grå/hvid.

Den klassiske kjole med en smuk udskæring

Mettekjolen er en mere klassisk og elegant model, der, ligesom Florakjolen, kan bruges i mange forskellige sammenhæng. Vi vil dog sige, at den er et helt oplagt kjolevalg, hvis du skal til bryllup, konfirmation eller andre store begivenheder hen over sommeren. Kjolen kan bestilles i fire farver: Rødgrøn, blå og sort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.