Selvforkælelses-giveaway: Vind økologiske skønhedprodukter

Ecouture
14/09/2018

Som noget helt nyt, kan du nu bestille de lækreste pleje- og skønhedsprodukter på Ecoutures webshop. Det fejrer vi med en selvforkælelses-giveaway for alle jer fantastiske læsere af vores Ecouture-brev. Produkterne er lavet af det engelske firma Evolve. De disker op med de mest delikate, veganske, håndlavede cremer og serummer, der udelukkende består af naturlige og økologiske olier, udtræk og superfoods. Vi har testet dem. Og de holder 100%!

Derfor skal dine plejeprodukter være naturlige og økologiske

Det er ikke lige meget, hvad du smører på din hud. De pleje- og skønhedsprodukter du påfører din hud, finder alle vej ind i din krop og bliver der i rigtig lang tid. Derfor er det vigtigt, at de ikke sprængfyldt med sundhedsskadelig kemi eller lavet af ingredienser, der er dyrket ved hjælp af pesticider og andre ækle kemikalier. Så kan de føles nok så lækre og luksuriøse, men hvis din krop kunne tale, ville den sige ”STOP!”. Og det ville Moder Jord for resten også.

Ecouture teamet har testet Evolves hudprodukter over en måneds tid, og vi er særligt begejstret for 6 af dem, som du nu kan bestille på webshoppen. Vi vil faktisk placere dem i kategorien ”det her har jeg ledt efter hele mit liv”, og de vil alle indgå som et fantastisk indspark til din aften- eller morgenrutine. Læs om de enkelte cremer og serummer nedenfor.

Renselotion der gør din hud silkeblød

”Gentle cleansing melt” er en helt igennem fantastisk renselotion. Den indeholder nærende økologisk baobabolie, der lindrer og fugter huden og dufter skønt. Derudover er den lavet af naturlige sukkerekstrakter, der gør, at når du kombinerer cremen med vand, bliver der dannet en cremet lotion, der efterlader huden ren, beroliget og blød som babyhud.

Ansigtsmasken, du får lyst til at spise

At lægge en ansigtsmaske i ny og næ er sådan en lækker måde at forkæle sig selv på efter en lang dag – eller aftenen forinden en stor fest. “Radiant Glow Mask” tager fænomenet ansigtsmaske til et helt nyt niveau. Den er lavet af – hold nu fast – rå kakaopulver, kokosnødgranula og økologisk vaniljeolie. Ved kontakt med vand bliver masken til en cremet lotion, der let skylles af og efterlader huden glat, fugtet og beroliget. We love it!

Økologisk deodorant – ja, du hørte rigtigt

”Cotton fresh deodorant” er baseret på nærende, økologisk sheasmør og kokosolie. Bicarbonat af soda og naturlige æteriske olier giver en meget effektiv og langvarig beskyttelse mod kropslugt, og den er selvfølgelig fri for aluminium. Det eneste minus ved denne deodorant (vil nogen synes) er, at det er en creme, du skal smøre på huden med fingrene. Det tog os lidt tid at vænne os til, men nu har vi overgivet os, og vi går aldrig tilbage til roll on deodoranten fra Kvickly.

Den skønneste, blødgørende dagcreme

”Daily renew facial cream” er en fugtighedscreme, der genopretter den naturlige balance i normal til tør hud med en blanding af rene økologiske olier. Økologisk arganolie giver næring, mens naturlig hyaluronsyre beroliger og fugter. Hånden på hjertet. Det er den bedste, økologiske dagcreme vi nogensinde har prøvet, og så dufter den fantastisk af vanilje og kokosnød – uden at det bliver for meget.

Hyaluronsyre til mindskning af rynker og poser under øjnene

De sidste to produkter, vi er faldet helt pladask for, er baseret på Hyaluronsyre, der går ind og strammer din hud op og reducerer rynker og poser under øjnene. De to produkter er henholdsvis en ansigtsserum, som fugter huden indefra og udjævner de fine ansigstlinjer (altså rynker). Den anden er en roll on serum til huden omkring dine øjne, som frisker huden op samt reducerer eventuelle poser under øjnene. Sidstnævnte er en skøn opkvikker til om morgenen. Og så til at have med i tasken på en lang arbejdsdag.

Vil du vinde de skønne produkter fra Evolve?

Vi vil rigtig gerne forkæle en af vores Ecouture-brevs læsere med to af de nye skønhedsprodukter fra Evolve, samt to lækre toiletpunge fra O My Bag. Du deltager i lodtrækningen ved at skrive i kommentarfeltet nederst på siden, hvilke to produkter du gerne vil vinde. Derudover skal du være tilmeldt vores Ecouture-brev. Hvis du ikke allerede modtager vores brev, kan du tilmelde dig her:

Tilmeld dig Ecouture-brevet

Vi trækker vinderen mandag d. 24 september. Vinderen får direkte besked på mail.

69 tanker om “Selvforkælelses-giveaway: Vind økologiske skønhedprodukter

 1. Hejsa,
  skulle jeg være heldig vil jeg gerne vinde ansigtsserum og prøve daily renew facial cream. Jeg har brugt formuer på at finde en ansigtscreme jeg kan tåle – og har stadig ikke fundet det perfekte match!

 2. Hvis jeg skulle være den heldige ønsker jeg mig de to hyaluronsyre-produkter – altså ansigtsserum og roll on serum 😉

 3. Hejsa:-) Hvis jeg skulle vinde, vil jeg gerne have deodorantcremen og ansigtcremen, da produkterne er både allergitestet og økologisk og det er ellers umuligt at finde.

 4. Daily renew facial cream og roll on serum lyder lige som mig 🙂

 5. Jeg vil ønske mig ansigtsserum og cotton fresh deodorant, hvis jeg skulle være så heldig at vinde 🙂

 6. Hvis jeg er den heldige vinder, vil jeg vælge ansigtsserum og ansigtscreme.

 7. Disse produkter ser virkelig skønne ud! Hvis jeg er den heldige vinder, kunne jeg tænke mig de to Hyaluronsyre-produkter.

 8. I tilfælde af at jeg vandt, ville jeg gerne prøve roll on serum og Cotton fresh deodorant.

 9. Hvis jeg skulle være så heldig ønsker jeg ansigtsserum og Roll on serum.

 10. Roll on serum og dagcremen lyder som en skønne kombination, som jeg gerne vil prøve ?

 11. Jeg vil så gerne vinde roll on serum’en og ansigtscremen.

 12. Hvis jeg er heldig at vinde, ønsker jeg mig disse to – Daily renew facial cream og Gentel cleansing melt. 🙂

 13. https://ecouture.dk/produkt/daily-renew-facial-cream/

  Hyaluronsyre til mindskning af rynker og poser under øjnene

 14. Hej Ecouture, jeg vil rigtig gerne prøve radiant flow maske, samt hyaluronsyre ansigtsserum. Hvor er det dejligt, at I har fundet god økologisk hudpleje til budget venlige priser??

 15. Jeg vil rigtigt gerne prøve cotton freah deodorant og Daily renew facial cream

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.