Slået op d.

Maren-kjolen er landet, og vi inviterer til fødselsdagsfest

Det hele begyndte med lidt for mange bobler og en tegning…

Sidste år blev jeg 45 år, og det er jo nærmest rundt! Var som altid ud-over-det-sædvanlige-lalleglad og perlende pep hele dagen i en lille lykke-boble. Jeg bliver aldrig for gammel til at have fødselsdag. Tage en fin kjole på og blive fejret med gode venner, familie og bobler – masser af bobler!

Da jeg vågnede dagen efter, følte jeg mig GODT illustreret. Det viste sig, at Maren Uthaug, kvinden bag Marens Blog og striben “Ting jeg gjorde”, har fødselsdag samme dag som mig. Og hendes skønne “dagen derpå”-streg afslørede, at hun er lige så glad for bobler, som jeg er. Det var netop det, altså at vi har fødselsdag samme dag, der fik mig til at tænke på at indgå et lille designsamarbejde med den sindsygt sjove, dygtige forfatter og tegner.

Maren-kjolen er blevet til virkelighed

Heldigvis var Maren med på et samarbejde! Og det var med ærefrygt og røde kinder, at jeg satte mig sammen med hende i vores kjolesalon og begyndte af kradse vores kjole-idéer ned på papir. Samarbejdet har givet liv til den skønneste og mest elegante kjole, som nu er kommet hjem i tre forskellige farver. Lige i tide til, at det i år er Marens tur til at blive 45 år.

Maren-kjolen er udført i en fantastisk, økologisk bomuldsatin og har flotte, dramatiske detaljer som flæsekant i kraven og ved udskæringen samt på ærmerne. Maren insisterede på, at den skulle have bindebånd i ryggen, og det var bare helt rigtigt set. Så smukt! I nakken bor “Den lille dame” sammen med sin tro følgesvend, hjerteballonen 🖤 Federe bliver det altså ikke. Kjolen kan bestilles her.

Vil du med til fødselsdagsreception d. 7. oktober?

I anledning af, at vi har fået Maren-kjolen hjem, at kjolesalonen bliver 3 år, OG at både Johanne og Maren fylder år d. 7. oktober, holder vi fødselsdagsreception i kjolesalonen! Maren er desværre ude at rejse, men så er det godt, at “Den lille dame” kan repræsentere i nakken på alle de fine Maren-kjoler, der stiller op til fest.

Festlighederne løber af stablen kl. 12-16 i Læderstræde 5, 1201 KBH K (indgang i porten). Der vil selvfølgelig være masser af bobler og noget sødt til ganen. Du er mere end velkommen til at prøve den nye Maren-kjole, når nu du er her, og selvfølgelig få den med hjem, hvis du ikke kan leve uden den.

Vi vil blive glade, hvis du tilmelder dig begivenheden her på Facebook, så vi ved, hvor mange lækkerier og flasker vi skal diske op med.

Kærlige knus & kjolekrymmel

 Johanne og Ecouture

foto-jo

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *