Slået op d.

Maren-kjolen er landet

Det hele begyndte med lidt for mange bobler og en tegning…

Jeg bliver aldrig for gammel til at have fødselsdag. Tage en fin kjole på og blive fejret med gode venner, familie og bobler – masser af bobler! Sidste år var jeg som altid ud-over-det-sædvanlige-lalleglad og perlende pep hele dagen i en lille lykke-boble.

Da jeg vågnede dagen efter, følte jeg mig GODT illustreret. Det viste sig, at Maren Uthaug, kvinden bag Marens Blog og striben “Ting jeg gjorde”, har fødselsdag samme dag som mig. Og hendes skønne “dagen derpå”-streg afslørede, at hun er lige så glad for bobler, som jeg er. Det var netop det, altså at vi har fødselsdag samme dag, der fik mig til at tænke på at indgå et lille designsamarbejde med den sindsygt sjove, dygtige forfatter og tegner.

Maren-kjolen er blevet til virkelighed

Heldigvis var Maren med på et samarbejde! Og det var med ærefrygt og røde kinder, at jeg satte mig sammen med hende i vores kjolesalon og begyndte af kradse vores kjole-idéer ned på papir.

Maren-kjolen er skabt i et designsamarbejde. Med sine flæser og smukke snit er kjolen både elegant og dramatisk på en og samme tid. Den kan bruges som powerful businesskjole, men er også meget velegnet som festkjole. I nakken af kjolen bor ‘den lille dame’ fra Marens stribe, sammen med sin tro følgesvend, hjerteballonen – federe bliver det altså ikke.  Samarbejdet har givet liv til den skønneste og mest elegante kjole, som nu er kommet hjem i tre forskellige farver. Lige i tide til vores fødselsdag den 7. oktober.

Bestil kjolerne her.

Maren-kjolen er udført i en fantastisk, økologisk bomuldsatin og har flotte, dramatiske detaljer som flæsekant i kraven og ved udskæringen samt på ærmerne. Maren insisterede på, at den skulle have bindebånd i ryggen, og det var bare helt rigtigt set. Så smukt!

Maren med sin bog i “Maren kjolen.

Maren Uthaug, kvinden bag Marens Blog og romanerne ‘Og sådan blev det’ og ‘Hvor der er fugle’. Fotograf: Thomas Cato.

Kærlige knus & kjolekrymmel

 Johanne & Maren

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *