Kan man kæmpe kvindekamp i kjoler?

Ecouture
07/03/2019

D. 8. marts er det Kvindernes Internationale Kampdag. Og det skal selvfølgelig ikke gå ubemærket hen i Ecouture regi. I år har vi valgt at skifte Johannes kamptale ud med en ny videoudgivelse af Ecoutures mor-datter samtaleserie, som denne gang kredser om emnet kvindekamp. Johanne er nysgerrig efter at vide, om hendes mor nu var den rødstrømpe, som alle tror, at hun var. Og kan man egentlig være fin kjoledame med læbestift og broderier og samtidig være kvindesagsforkæmper? Se videoen og find ud af, hvad moder- og datterselskabet mener om den sag.

Besøg Ecouture på Kvindernes Internationale Kampdag

Hvis du er en af dem, der møder kampklar op i Københavns stræder d. 8. marts, skulle du da lige tage at stikke hovedet ind hos os og sige hej. Vi har bobler klar til dig, så du kan tanke op, inden du skal ud på barrikaderne. Du kan finde vores adresse og åbningstider her.

Fire fede kvindekampsarrangementer

Hvis du mangler et kvindesagsarrangement at tage til i København (og Hillerød), har vi her 4 gode forslag til dig. Først og fremmest er der jo demoen Alle feminister på gaden, som starter på Vor Frue Plads. Derudover er der et fedt arrangement på Københavns Hovedbibliotek, som går under navnet Mino Talks: Kvindernes Kampdag. I Christianshavns Beboerhus bliver der også holdt Kvindernes Internationale Kampdag – et arrangement, der bliver afholdt af Kvinder i Kamp. Bor du i Hillerød eller omegn, kan du også være heldig at se vores skønne moderselskab, Anne Marie Helger, i aktion. Læs mere om det arrangement her.

Kender du til andre fede kvindekampsarrangementer rundt omkring i Danmark (eller måske Norge, Sverige og Island), så del dem endelig med os andre i kommentarfeltet nedenfor.

De allerbedste medsøsterhilsner, Team Ecouture

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.