Kærligheden til teatret: Gå i teater på Valentines Day

Johanne
10/02/2022

Valentines Day: Dagen, hvor vi fejrer kærlighed og romantik. Uanset om du har lyst til det eller ej, vil du ikke være i tvivl denne dag. Valentines Day er dog langt fra et nyt fænomen, som blomsterhandlerne har fundet på. Om end traditionen i dag, er langt fra sine rødder.

Når man sætter sig til at læse op på denne tradition, minder det mig mest om Shakespeares dramaer, og det er ikke kedelig læsning, skal jeg hilse og sige. Men det må du selv gøre, for det bliver for langt her.

Danmark er endelig åbnet op igen, så i år vil vi hos Ecouture fejre dagen ved at invitere dig og teateret inden for i varmen. Vores elskede kjolesalon bliver nemlig til en teatersalon for en dag. 14. februar - Valentines Day - vil Ecoutures kjolesalon danne kulisse for et teaterstykke.

Det er Dramafronten, der står bag, og her en lille beskrivelse af arrangementet:

Kom med, når vi i vintermørket fejrer kærligheden i alle slags tilskikkelser på Valentins dag; Fire spritnye stykker opføres site specific i området omkring Gråbrødre Torv. Publikum guides fra sted til sted på korte afstande mellem de fire forskellige opførelser.

Vi har fået at vide, at der kun er få billetter tilbage. Så skynd dig ind og læs mere om teaterstykket og bestil din billet her.

Barn af teatret

Jeg er jo selv et skuespillerbarn, og ”æblet falder ikke langt fra pæren”, som min mor siger. Altså hun har selvfølgelig været en stor inspiration for mig som designer. Jeg tror nok, vi kan blive enige om, at min interesse for kjoler er kommet fra hende. Faktisk fik jeg ikke andet end kostumer og påklædningsdukker i sutteflasken og med på madpakke som barn. Og mange tak for det.

På næsten alle de billeder jeg har, fra jeg var lille, sidder jeg på skødet af min mor. Jeg er et vaskeægte ”Cirkusbarn”, der konstant var med min mor rundt ’on the road’. Og selvom jeg sad og så prøver dagen lang (jeg kunne alle replikkerne udenad) og sov under en ny scene hver anden nat, på en eller andens rulamspels, tja så var det lige meget, bare man kunne sidde der på mors skød, så var jeg hjemme.

Min mor havde altid den der lille tryllekuffert med som hun, når vi landede på et eller andet obskurt hotel i en by ved navn jeg ikke husker, åbnede og hang sine duftende tørklæder og vifter op over lamper og grimme billeder. Frem med en dypkoger og vores egen te – Og vips vaps vups! Så var det vores hjem for en nat.

Så selvfølgelig er jeg glad og tryg ved kulturen og teateret. Og derfor var jeg da heller ikke et øjeblik i tvivl, da Rhea Leman fra Dramafronten spurgte mig, om vi kunne huse et af de stykker, der skal udføres denne hjertens dag.

Jeg har designet en rød teater-kjole

Og hvilken bedre anledning findes der, end Valentines Day, til at skabe en rød gå-i-teateret kjole? Det har jeg i hvert fald gjort. Og vil hermed opfordre dig til at tage en fin kjole på, og invitere din elskede, eller et menneske du elsker - måske en veninde eller din mor - en tur i teateret snart.

Teater-kjolen, som jeg har døbt Valentina, kan du forudbestille lige her. Og som noget helt særligt, og i anledning af Valentines Day, kan du også forudbestille Ecouture klassikeren, Carmen, i en rød ’Limited Edition’. Det var en af de første kjoler, jeg designede for Ecouture, og det er altså også en kjole, der kan noget med drama og romantik. Begge kjoler kan forudbestilles til og med Valentines Day d. 14. februar.

Du får for resten også 10% rabat på alle Ecoutures røde kjoler, når du bruger rabatkode 'love' i webshoppens checkout. Se alle vores røde kjoler her.

Klædelig hilsen <3 JO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.