Jubilæumsafstemning: Stem på din yndlingskjole gennem tiden

Ecouture
28/06/2019

Lørdag den 8. juni fejrede vi 10 års jubilæum i vores kjolesalons dejlige baggård. Johanne, der lider af uhelbredelig pyntesyge, mødte tidligt ind for at dekorere hele gården med diverse mamelukker, underkjoler og korsetter fra hendes kostumeloft - og så selvfølgelig en masse af de kjoler, Ecouture har designet i løbet af de 10 år, vi har eksisteret. Det ledte til stor beundring fra de fremmødte gæster, hvor flere fremsatte ønske om, at vi skal genopsy nogle af vores tidligere designs. Den idé synes vi faktisk er ret god. Derfor vil vi i løbet af de næste 3-4 uger lave en række afstemninger på Facebook, hvor I kan stemme om, hvilke af vores tidligere designs, vi skal sy op igen. Den kjole, der får flest stemmer, sætter vi i forsalg. Du kan se de seks kjoler, du kan stemme på, længere nede i blogindlægget.

Ecouture retro: 6 flotte og meget forskellige kjoler

Vi har nøje udvalgt de kjoler, du kan stemme på. Det er nogle af de kjoler, vi oftest får forespørgsler på, om vi sy op igen. Den opmærksomme følger vil måske undre sig over, at Norahkjolen ikke er i blandt. Men bare rolig, den har vi allerede planer om at lave igen, så den får I lov til at stemme om. De seks kjoler I kan stemme på er som følger: Carmenkjolen, Vickiekjole, Mettekjolen, Emiliekjolen, Barcelonakjolen og Marenkjolen. Se billederne af kjolerne i nævnte rækkefølge nedenfor, og følg os på Facebook, hvis du vil tage del i afstemningen og stemme på din yndlingskjole.

 

OBS: Du er selvfølgelig velkommen til at skrive en kommentar her, men det er altså KUN stemmerne på vores FaceBook-afstemninger der tæller med. Så hold øje på FB de kommende 2 uger... Hvis du vil hjælpe os med at vælge.

154 tanker om “Jubilæumsafstemning: Stem på din yndlingskjole gennem tiden

 1. Barcelonakjolen! ??❤️

 2. Emilie kjole, den er smuk.

 3. Emilie kjolen?

 4. Maren??

 5. Marenkjolen??

 6. Mettekjolen

 7. Mette -kjolen

 8. Mette!

 9. Carmenkjolen 🙂

 10. MAREN <3

 11. Barcelonakjolen ?❤

 12. Åh- den var svær..Jeg vælger to 😉 Mette og Emilie kjolerne

 13. Maren kjolen!!!
  Den er smuk!
  den er klassisk!
  Den fremhæver kvindelige former så ypperligt!

 14. Carmenkjolen

 15. Emilie Kjolen.. Den ville jeg gerne eje 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.