Her er årets bestsellere hos Ecouture 2019

Helene Liliendahl
07/01/2020

Endnu et år er gået, og vi glæder os til at se, hvad det nye årti bringer med sig. Men først et lille tilbageblik på 2019, hvor du kan se, hvilke designs og produkter, der blev solgt flest af her på webshoppen. Er du en dedikeret Ecouture-ladie, kan du eventuelt lave en lille gætteleg med dig selv og se, hvor mange designs og produkter du kan gætte fra top 10-listen. Inden du kigger den igennem. 

En jerseykjole, en bindebluse og strømpebukser

Tiende-, niende- og ottendepladsen er et helt outfit. Den blå Twistkjole med 3/4-ærmer har lige sneget sig ind i top 10. Lige i hælene på den altid populære sorte Wrap uldbindebluse. Ottendepladsen går til fishbone strømpebukserne fra Swedish Stockings.

To kjoler, der er kommer hjem i 2020

Syvende- og sjettepladsen indtages af to kjoler, der lige nu er under produktion. Syvendepladsen er Johannes helt nye underkjoledesign - Slip - som rigtig mange har lagt en forudbestilling på lige inden årsskiftet. På sjettepladsen finder du den blå Vanjakjole. Den blev meget hurtigt udsolgt i foråret 2019, hvor den blev lanceret for første gang. Mange nåede ikke at få fingre i den fine blå kjole, og derfor er vi også ved at lave nye blå Vanjakjoler. Sammen med en ny rød version. De nye Vanjakjoler er hjemme om gangske kort tid.

To gange Twist på femte- og fjerdepladsen

Der har sneget sig endnu to Twistkjoler ind på bestsellerlisten: Den grønne med 3/4-ærmer og den blå med korte ærmer. At twistkjolerne er populære, kommer ikke bag på os. Men vi havde nok regnet med, at den sorte Twistkjole var med i top 10. Men det er den ikke, kan vi afsløre. Der er faktisk slet ingen sorte kjoler på bestsellerlisten. I vil have farver, vil I. Især blå og grøn!

Top 3!

For andet år i træk er den petroleumsgrønne Huddakjole den mest solgte kjole hos Ecouture. At den er blevet så populær, kan meget vel skyldes, at den er fuldstændig fantastisk at have på - den har fået kælenavnet Joggingkjolen. Og så er der bare noget med farven. Ikke overraskende, trækker de sorte Den 60 strømpebukser fra Swedish Stockings en sølvmedalje i hus. Det er rigtig manges go to-strømpebukser. Og af god grund! De holder længe, sidder som en drøm og så er de lavet af genanvendt nylon. What's not to like?

Førstepladsen er noget af en joker. Nemlig ærmebladene. De små, måneformede ærmeblade har virkelig vundet indpas i manges garderober. Med ærmebladene minimeres tøjvasken, da de kan vaskes separat fra kjoler og bluser, der til gengæld vil holde sin pænere længere, nu de ikke skal vaskes så ofte. Læs mere om ærmebladene her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.