Ethical Consumerism

Ecouture
27/03/2015

Paneldebat om etisk forbrug

Forleden afholdt den internationale eventorganisation Decoded Fashion et seminar i København med overskriften Ethical Consumerism, Etisk Forbrug. Jeg / Ecouture var inviteret med som én ud af tre debattører til en paneldiskussion om emnet. Sammen med Enkel Basic og Another View delte jeg mine erfaringer med at starte virksomhed med fokus på bæredygtige og sociale værdier. Der kom mange gode indsigter og ideer i spil på seminaret, hvor der var enighed om, at virksomhedernes gennemsigtighed skal topprioriteres i fremtiden, sådan at forbrugerne kan tage informerede valg, når de shopper.

Etisk forbrug

Ud over paneldiskussionen fortalte fem startups om deres virksomheder, heriblandt Resecond, der i disse dage lancerer deres nye og ret geniale app, inspireret af Tinder, hvor man kan finde folk i nærheden af, hvor man bor, som man kan bytte kjoler, sko, tasker osv. med, hvis man trænger til at skifte lidt ud i garderoben.

Seminaret i København var det første i Skandinavien. Tidligere har Decoded Fashion holdt møder i New York, London, Milan, Berlin, Sydney, Toronto, Paris og Dublin.