Slået op d.

Nyhed: De smukkeste smykker af skandinavisk porcelæn

Endelig fandt vi smykkerne, der matcher vores idealer og æstetik

Nøj… hvor har vi glædet os til at løfte sløret for det nye smykkemærke, vi fremover vil sælge på Ecoutures webshop. Vi har længe været på udkig efter smykker, der både matcher vores æstetik og bæredygtige idealer. Og endelig fandt vi dem – lige på den anden side af Øresund.

Mærket hedder Sägen, som er det svenske ord for saga. Et velvalgt navn, da smykkerne netop vækker historier fra fortiden til live i de smukkeste smykker af porcelæn, lavet og brugt af vores skandinaviske formødre i de forgangne årtier.

smykker af porcelæn
Sägen-smykkerne er historien om forladte porcelænsskatte og nyt, moderne design. Den svenske smykkedesigner Elin Sigrén har skabt en strålende blanding af fortid og fremtid ved at kombinere den kunstneriske arv fra genanvendt porcelæn og vintage detaljer med moderne skandinavisk design. Håndværket er meget smukt og opfindsomt med et glimt i øjet.

Nyt liv til kasseret porcelæn

Designeren bag smykkerne, Elin Sigrén, fandt på konceptet, da hun i 2007 var på besøg hos sin far og fandt en kasse med kasseret porcelæn i hans garage. Hun fik en god idé og begyndte at slibe på porcelænet og give det alskens fine former.

I dag har Elin og Sägen mange kollektioner med smykker af porcelæn bag sig. Og vi er mildest talt faldet pladask for både Elin, konceptet, historien og det smukke design, der passer perfekt til Ecoutures tøj.

De nye smykker af porcelæn kan købes på webshoppen

Vi har i første omgang håndplukket ringe, armbånd, halskæder og øreringe fra både nye og ældre kollektioner. Valgt ud fra, hvad der passer bedst til lige præcis Ecoutures designs, former og modeller. Skønne farver og udtryk, der gør looket friskt, feminint og elegant.

De fantastiske smykker af porcelæn passer med garanti også til resten af din garderobe, og vi har allerede nu erfaret, at Sägens smykker sjældent får meget hviletid i smykkeskrinet, før man får lyst til at bruge dem igen.

Se og bestil alle smykkerne her.

NB: Vi kan godt lige tilføje, at alle smykkerne er meget flottere i virkeligheden, end de kan gengives på billeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *