Slået op d.

7 fine outfits og idéer til jul & alle festerne

Julen banker på, og der er så mange hyggelige fester på vej… Heldigvis kan du finde masser af skønne designs på Ecoutures webshop, der vil sikre dig lidt ekstra jule-glæde og komplimenter med på vejen. Se med her og find inspiration til dine jule-outfits.

❤ Et vaskeægte jule-outfit med en rød Norah-kjole

Ecoutures røde Norah-kjole er et perfekt valg til julefesten eller julefrokosten. Den er superfin sammen med en sort uld-bindebluse eller en sort jakke, så du også kan holde varmen. Som accessories vil jeg anbefale hvide, runde smykker, der matcher prikkerne på kjolen og giver associationer til snefnug samt en rød, vandbaseret neglelak til at fuldende det røde look. Så bliver det altså ikke mere julet! Se og bestil kjolen her.

❤ Smuk og behagelig jerseykjole, du kan bruge hele året

LaChris-kjole kan bruges året rundt, og den er et perfekt valg til julen. Den er meget fin sammen med en uld-poncho og en af vores skønne silkeskørter under. Det varmer med underskørter, og så klæber kjoleskørtet ikke fast i strømperne. Som accessories anbefaler vi hvide, runde smykker samt en rød, vandbaseret neglelak.

PS. Du kan også få LaChris-kjolen med grøn kant her.

❤ Enkelt og stilfuldt blazer-outfit med røde accessories

Vi har netop fået Helena-blazeren ind ad døren. Den er lavet af den fineste, økologiske bomuld og foret med en økologisk bomuldsatin. Den fede blazer kan løfte ethvert outfit, og her har jeg matchet den med vores sorte Mille-nederdel for at skabe et enkelt og elegant look. For at gøre outfittet “julet” har jeg stylet det med røde smykker af genanvendt Eva-porcelæn og en rød, vandbaseret neglelak. Se og bestil Helena-blazeren her.

❤ Rødt retro-look med Pang!

Pang er en fed retro-kjole, som kan bruges til mange forskellige lejligheder. Den røde version passer perfekt til julens fester, og når det så bliver forår og sommer, har du den dejligste sommerkjole. Style kjolen med røde Eva-smykker og hop i et par strømpebukser af genanvendt nylon; så er du klar til fest! Du kan se og bestille Pang-kjolen her.

❤ Elegant og feminint flæse-look med Maren-kjolen

Maren er et af mine nyeste designs og en af mine yndlings-kjoler for tiden. Flæserne på kraven og ærmerne giver kjolen et helt særligt look, der gør kjolen ekstremt feminin og elegant på én og samme tid. Kjolen fås både i sort, rød og blå, og det er absolut en fest-kjole, du kan bruge til mange anledninger fremover. Jeg styler min sorte Maren-kjole med et hvidt eller farverigt silkeunderskørt og et par leggings af genanvendt nylon. Se og bestil Maren-kjolen her.

❤ Elegant sort/hvidt outfit med vest og skjorte

Jeg elsker sammensætningen af en hvid skjorte og en sort vest. Og så lige piftet op med en kort nederdel og røde læber og negle. Det er så simpelt og smukt! Vores Veronica-vest er syet af den lækreste, økologiske bomuldsatin med fine, småmønstrede tittekanter, som passer med vores sorte Mille-nederdel.  Et enkelt og elegant look – men for at gøre outfittet feminint, så man ikke kommer til at ligne en “lille mand”, har jeg valgt den elegante hvide Laura-skjorte med blondekanter. Sættet er stylet med hvide smykker af genanvendt porcelæn og en rød, vandbaseret neglelak. Se og bestil Veronica her.

❤ Spansk-inspireret jule-look med en rød Barcelona-kjole

Barcelona-kjolen er, som navnet afslører, inspireret af min kærlighed til Spanien og Barcelona. Den er også helt oplagt til jule-tamtam. Jeg styler altid min røde Barcelona-kjole med et sort silkeskørt under og en og lækker, økologisk uldponhco over. Som accessories matcher vores sorte porcelænsmykker vildt godt til kjolen – og til stort set alt andet tøj. Se og bestil den røde Barcelona-kjole her.

❤ Snyd ikke dig selv for et par bæredygtige strømpebukser, der sidder som en drøm

Strømpebukser er et ‘must have’ i vintergarderoben og under jule-kjolerne. Og det er altså lidt federe at have strømpebukser på, når de sidder ordentligt og ikke ruller ned på numsen. Nej tak! Derfor er vi ellevilde med strømpebukserne fra Swedish Stockings. De sidder, som de skal, og så er de lavet af op til 98% genanvendt materiale. Find strømpebukserne her.

Kærlige knus & julekjoler

 Johanne og Ecouture

foto-jo

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGemGemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.