Slået op d.

5 fede gaver med en god historie bag

Det er altid så skønt at blive inviteret til fødselsdagsfest hos en god veninde eller et familiemedlem. Lækker mad, masser af vin og hyggeligt selskab – så bliver det ikke bedre. Der er bare lige det der med gaven. Vi danskere har det nemlig med at være ganske beskedne. Så når den kommende fødselar bliver spurgt om, hvad hun ønsker sig, bliver du otte ud af ti gange mødt med et ”ingenting” til svar. Det betyder, at du skal til at være kreativ.

Ecouture har samlet fem fantastiske gaveideer, der med sikkerhed vil falde i rigtig god jord. Alle gaveideerne har en dejlig, bæredygtig historie med i bagagen, hvilket bare gør gaven endnu federe både at give og modtage.

1. Ecouture-kreationer, syet af økologiske tekstiler på systuer i Europa

Det er selvfølgelig oplagt at give din veninde en kjole, nederdel eller bluse fra Ecouture. F.eks. vores populære Twist-modeller, der både fås som kjole, T-shirt og bluse. Er du i tvivl om, hvad hun bedst kan lide, kan du også give hende et gavekort til vores webshop, og så kan hun selv snolde. Slå dig eventuelt sammen med nogle andre veninder, så hun har lidt mere at shoppe for.

Køb et gavekort her.

2. Skønne strømpebukser af nylon, der er fisket op af havet

Strømpebukserne fra Swedish Stockings er de mest behagelige strømpebukser, vi nogensinde har prøvet. De bliver siddende, hvor de skal, og glider ikke ned. Og så er de lavet i en så god kvalitet, at de har en meget længere levetid end konventionelle strømpebukser. Dertil kommer den gode historie bag. Strømpebukserne fra Swedish Stockings er nemlig lavet af genanvendt nylon på en bæredygtig fabrik i Italien.

Har du en veninde, der går meget i strømpebukser, vil hun uden tvivl blive ellevild med de her. Find dem  i flere forskellige varianter her på webshoppen.

3. Cool smykker af kasseret porcelæn

Her er endnu et svensk firma, der har formået at lave smukke produkter ud af noget, der ellers ville ende sine dage på lossepladsen eller i naturen: Sägen. De laver de fedeste smykker af porcelæn, der er kasseret af de svenske porcelænsfabrikker og antikvitetshandlere. Smykkerne kommer i alskens farver og former, og de er lavet af klassiske, svenske stel som Mon Amie, Swedish Grace og Berså.

Se hele udvalget af porcelænsmykker.

4. Ponchoer og håndledsvarmere, lavet af strikkedamer i Danmark

Ecoutures ponchoer og håndledsvarmere er strikket i Danmark af svigermor og farmor – og andre strikkekyndige damer. Ponchoerne er lavet af 100% økologisk uld, mens håndledsvarmerne er lavet af 55% øko-uld og 45% øko-bomuld. Begge dele er rigtig gode bud på en vindergave, hun vil elske og holde af i mange, mange år.

Se og bestil de fede strikkesager her.

5. Fede laptop-sleeves og lækre tasker – fairtrade og miljøvenlige

Slæber din veninde altid rundt på en computer? Eller har hun hang til smukke tasker? Så vil de lækre læderprodukter fra O My Bag helt sikkert være noget for hende. Går hun tilmed op i bæredygtighed og sociale forhold, vil hun være helt solgt!

O My Bag samarbejder udelukkende med fabrikker, hvor kvinder får den samme løn som mænd, og ordentlige fysiske og psykiske arbejdsforhold er et must, hvis man skal producere for O My Bag. Derudover er læderet fremstillet ved hjælp af økologiske garvningsmetoder og kommer fra køer, der er døde af alderdom eller sygdom, eller som er blevet slagtet for at fremstille mad til den muslimske del af den indiske befolkning (da hinduer som bekendt ikke spiser oksekød).

Se hele vores udvalg af tasker og sleeves her.

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.