Slået op d.

5 fantastiske gaveideer: Til ethvert gavebudget

Det er ved at være jul, og det betyder, at vi skal forkæle hinanden med julegaver. Men nogle gange kan det være svært at finde den helt perfekte gave til hende, der tilsyneladende har alt. Fortvivl dog ej: Ecouture har masser af lækre gaveideer i ærmet, som hun helt sikkert vil blive glad for! Og vi har fundet lidt forskelligt frem, så der er noget til ethvert gavebudget.

1. Alle kvinder bliver glade for kvalitets-strømpebukser

Strømpebukser har kvinder altid brug for. Her på webshoppen kan du købe de lækreste strømpebukser, der sidder helt fantastisk og er af meget høj kvalitet. Desuden er de lavet af genanvendt nylon og er derfor superbæredygtige. Du finder ikke bedre strømpebukser andre steder, og vi kan garantere for, at hun vil elske dem!

Strømpebukserne koster mellem 150 kr og 185 kr. Du kan også købe en pakke med tre stk. til 375 kr. Se hele udvalget af strømpebukser her.

2. Unikke smykker med kant og historie

Hvis du vil give en helt enestående julegave til en, der elsker at pynte sig, er smykkerne fra Sägen en fed gaveidé. De er lavet af kasseret, skandinavisk porcelæn, og vækker således historier fra fortiden til live i det fineste, skandinaviske design. Smykkerne bliver håndlavet i Sverige og er derfor unikke hver og en.

Du kan vælge mellem øreringe, ringe, halskæder og armbånd. Smykkerne ligger til priser fra 385 kr og op. Se hele udvalget af porcelænsmykker her.

3. En fin bindebluse, hun vil bruge igen og igen

Ecoutures bindebluser er noget af det tøj, vi sælger mest af. Det skyldes, at de er vildt lækre at have på ud over en kjole, og så kan hun både bruge dem til fest og til hverdag. Bindebluserne er udført i en dejlig blød, økologisk merinould, som ikke krøller. Den er lille og fiks og helt sikkert et stykke tøj, som hun vil elske at tage på igen og igen. En sikker vinder!

Bindebluserne koster 495 kr og fås i sort, blå og grå.

4. Lækre håndstrikkede uldponchoer

Ecoutures økologiske uldponchoer bliver strikket i Danmark af svigermor og farmor og andre strikkekyndige damer. De er vildt skønne at have på både sommer og vinter, og der er helt sikkert mange kvinder, der vil blive ellevilde over at åbne denne bløde pakke juleaften. Et fint og unikt beklædningstykke, som hun ikke vil se andre med på gaden. Ren luksus.

Ponchoerne koster 995 kr og findes i flere farver. Se alle Ecoutures uldponchoer her.

5. En smuk kjole er ALTID et hit

En smuk kjole vil falde i god jord hos de fleste kvinder. Sådan en lækker sag, som hun kan bruge, når hun skal til fest – eller måske en fin kjole til arbejdet. Ecouture har det hele. Er du i tvivl om, hvilken kjole hun vil blive allergladest for, kan du holde dig til at købe et gavekort, så hun selv kan vælge en efter jul. Du er også meget velkommen til at skrive til os eller komme ind i vores showroom. Så skal vi nok guide dig frem til den helt rigtige størrelse og kjole til hende.

Se hele Ecoutures udvalg af kjoler her.

Ecouture bytter alle julegaver indtil 15. januar 2018

Vi håber, at du kunne bruge vores gaveideer, og måske har du allerede fundet den helt rigtige gave til hende. Har du valgt den forkerte størrelse eller farve, skal du ikke være bange for, at dine penge går tabt. Ecouture bytter alle julegaver indtil d. 15. januar 2018 – både via post og i vores showroom. Tøj og accessories kan sagtens byttes til et gavekort, hvis der ikke lige er noget i vores webshop, der kan bruges her og nu.

Se flere gaveideer fra Ecouture her.

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.