4. advent-giveaway: Vind en af disse 4 lækre julepakker

Ecouture
12/12/2022

4. søndag i advent. Så er der selvfølgelig 4 præmier i vores adventskalender. Derfor har vi strikket den lækreste præmie sammen til 4 heldige vindere, som lige kan nå at blive sendt eller hentet, inden vi fejrer jul. 

Her i december har Ecouture sat fokus på, hvad det er for nogle produkter, vi vælger at putte i indkøbskurven op til jul. For det er nemlig sådan, at der altid er et grønt alternativ. Og vi vil selvfølgelig slå et slag for, at vi skal støtte de miljøvenlige firmaer.

Læs mere om præmien og om, hvordan du deltager i lodtrækningen, her i blogindlægget.

Denne 4. advent kan du vinde – 

En samlet pakke med en af vores fine regnhatte i lige den farve du ønsker, 5 zero waste scrunchies og et praktisk sort granny net.

 1. Hatten er vandafvisende og med bindebånd, så den kan holde sig fast i den danske blæst. Den bliver syet af overskydende tekstiler fra produktionen af Rainey-frakken. Stoffet er et lækkert økologisk bomuldskanvas, der er behandlet med en miljøvenlig finish, som gør hatten vandafvisende. Foruden at være vandafvisende har hatten reflekskanter på skyggen, så du bliver set i mørket.Materiale: Økologisk vandafvisende bomuldskanvas. For: Økologisk bomuld. Størrelse: Onesize
 2. Vores scrunchies får vi syet af restmateriale fra vores kjoleproduktion så der går mindst muligt tekstil til spilde, plus vi selv synes det er top fint at kunne style sin Ecouture kjole med matchende hårpynt.
 3. Praktisk sort indkøbsnet med god plads til dine hverdagsindkøb, eller måske ting til en strandtur eller picnic. Nettet fylder ikke meget i tasken. Til gengæld er det ganske fleksibelt, så det kan rumme temmelig mange ting og sager. Hvis du gør det til en vane at have et net med i din, alligevel medbragte, altopslugende dametaske, er det nemt at sige nej til plastikposerne.

Sådan deltager Du

Præmien skal selvfølgelig falde i gode hænder. For at være med i konkurrencen, skal du skrive en kommentar nederst i dette blogindlæg. Her skal du skrive hvilken farve hat, du helst vil vinde, hvem der skal have gaven og hvorfor. Det kan være dig selv eller en, du holder af. Sidste chance for at deltage i konkurrencen er 4. adventssøndag d.18. december kl. 00.00. Vinderne får direkte besked på e-mail mandag d. 19. december.

 

Glædelig 4. adventssøndag!

Held og lykke og glædelig jul fra Ecouture!

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

55 tanker om “4. advent-giveaway: Vind en af disse 4 lækre julepakker

 1. Den sort vil klæde min lille knold så fint ❤️🙏🏻 Glædelig jul fra en gammel nissekune vestå 🎄

 2. Jeg vil så utroelig gerne vinde den petroliumsfarvede hat til mig selv. Den passer til min elskede frakke fra jer i samme farve, som jeg får så mange komplimenter til.

  1. Jeg vil gerne vinde den blå hat, Hårbånd og net til min datter. Meget smukke sager 🤞

 3. Helt klart den flotte gule – den er perfekt sammen med min gule Dicte kjole – så bliver dagene bare lidt sjovere 🥰

 4. Den petroleum farvede. Jeg går mest i sort med sort på, så den kan måske lyse lidt op på toppen 🙂

 5. Jeg vil med glæde vinde den grønne variant af hatten. Den vil passe så fint til min dejlige Isoldefrakke 🙂
  God jul og godt nytår til alle <3

 6. Jeg vil gerne vinde den grønne,🍀 Jeg vil dele med min datter og bruge scrunchies til at peppe min triste sygeplejeuniform og isolationsdragt op med💃

  1. Kære Camilla. Tillykke du har vundet pakken med den Petroliumsfarvede hat. Vi skriver en mail til dig.
   Klædelig hilsen Ecouture

 7. Hatten skal være sort og den er til min mor. Glædelig jul 🧑🏼‍🎄🌲☃️

 8. Vil supergerne vinde den smukke grønne hat🎄🧑‍🎄🎅🥰

 9. Jeg ville forkæle mig selv med en sort hat og en rød scruns til min Norma kjole..

 10. Jeg vil elske at vinde den petroleumsblå hat, for jeg bruger briller og har altid et problem med at se igennem dem, når jeg er ude i regnvejr 😄🌧 Jeg bor i Vestjylland, hvor det altid blæser, så en paraply fungerer ikke 😉 Nettet vil også gøre lykke herhjemme, for jeg bruger altid indkøbsnet i stof. Og de fine scrunchies vil mine tre langhårede piger få stor glæde af 💕

 11. Gul, elsker at komme i farve og i hjælper gerne tid der med jeres skønne univers

 12. Jeg vil meget gerne vinde den blå hat, jeg kan ikke forestille mig et smukkere outfit til at danse i regnen med

  1. Kære Pernille. Tillykke du har vundet pakken, med den blå hat. Vi skriver en mail til dig.
   Klædelig hilsen Ecouture

 13. Slet ikke til at vælge – alt kan bruges 🙂

 14. Jeg har allerede en hat, som jeg elsker. Hatten vil derfor gå videre til min venninde Maria, som vil være forrygende i en gul. Scrunchies minder mig om dem jeg selv sygede for 25’is år siden, så de skal i eget hår.

 15. Gul hat. Alle 3 ting til min kusine som lige har mistet hendes far til canceren. Hun er enebarn og hendes far var hendes nære familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.