4. advent-giveaway: Vind en af disse 4 lækre julepakker

Ecouture
12/12/2022

4. søndag i advent. Så er der selvfølgelig 4 præmier i vores adventskalender. Derfor har vi strikket den lækreste præmie sammen til 4 heldige vindere, som lige kan nå at blive sendt eller hentet, inden vi fejrer jul. 

Her i december har Ecouture sat fokus på, hvad det er for nogle produkter, vi vælger at putte i indkøbskurven op til jul. For det er nemlig sådan, at der altid er et grønt alternativ. Og vi vil selvfølgelig slå et slag for, at vi skal støtte de miljøvenlige firmaer.

Læs mere om præmien og om, hvordan du deltager i lodtrækningen, her i blogindlægget.

Denne 4. advent kan du vinde – 

En samlet pakke med en af vores fine regnhatte i lige den farve du ønsker, 5 zero waste scrunchies og et praktisk sort granny net.

 1. Hatten er vandafvisende og med bindebånd, så den kan holde sig fast i den danske blæst. Den bliver syet af overskydende tekstiler fra produktionen af Rainey-frakken. Stoffet er et lækkert økologisk bomuldskanvas, der er behandlet med en miljøvenlig finish, som gør hatten vandafvisende. Foruden at være vandafvisende har hatten reflekskanter på skyggen, så du bliver set i mørket.Materiale: Økologisk vandafvisende bomuldskanvas. For: Økologisk bomuld. Størrelse: Onesize
 2. Vores scrunchies får vi syet af restmateriale fra vores kjoleproduktion så der går mindst muligt tekstil til spilde, plus vi selv synes det er top fint at kunne style sin Ecouture kjole med matchende hårpynt.
 3. Praktisk sort indkøbsnet med god plads til dine hverdagsindkøb, eller måske ting til en strandtur eller picnic. Nettet fylder ikke meget i tasken. Til gengæld er det ganske fleksibelt, så det kan rumme temmelig mange ting og sager. Hvis du gør det til en vane at have et net med i din, alligevel medbragte, altopslugende dametaske, er det nemt at sige nej til plastikposerne.

Sådan deltager Du

Præmien skal selvfølgelig falde i gode hænder. For at være med i konkurrencen, skal du skrive en kommentar nederst i dette blogindlæg. Her skal du skrive hvilken farve hat, du helst vil vinde, hvem der skal have gaven og hvorfor. Det kan være dig selv eller en, du holder af. Sidste chance for at deltage i konkurrencen er 4. adventssøndag d.18. december kl. 00.00. Vinderne får direkte besked på e-mail mandag d. 19. december.

 

Glædelig 4. adventssøndag!

Held og lykke og glædelig jul fra Ecouture!

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

55 tanker om “4. advent-giveaway: Vind en af disse 4 lækre julepakker

 1. Uhhh – de er fine. Vil gerne overraskes hvis jeg er så heldig at vinde 😀

 2. jeg vil gerne vinde en sort

 3. Flotte hatte og jeg kan lide konceptet med at bruge restkjolestof til de fine scrunchies . Gaven vil jeg give til min svigerdatter Ditte Hein, og jeg syntes hun skal dele hårpynt med mit oldebarn Liv, begge har de langt lyst hår.

 4. Jeg vil vælge den røde hat til mig selv. Syntes den ser både praktisk og lidt kæk ud.
  Glædelig jul til jer alle hos ecouture.. Og godt nytår.

 5. Tusinde tak for alle jeres mange søde dejlglige kommentarer! Vi har trukket lod blandt alle jer som har skrevet.
  Christina vendte ryggen til og jeg scrollede igennem alle jeres søde svar, på et tidspunkt sagde Christina stop! Musen endte på Pernille og bag efter på Camilla, Signe og Bettina
  I får begge en mail dirrekte fra os…

  Klædelig hilsen
  Team Ecouture

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.