3. advent-giveaway: Vind øko-undertøj & en bluse eller T-shirt

Ecouture
14/12/2017

Denne tredje søndag i advent kan du vinde et gavekort på 500 kr. til Dillings webshop, hvor du kan shoppe fantastisk økologisk undertøj. Ecouture har et tilbagevendende samarbejde med det jyske familiefirma, som producerer vores Twist-modeller af deres skønne øko-tekstiler. Vi har netop fået en ny portion bluser og T-shirts ind ad døren fra Dilling, så du kan selvfølgelig også vinde en valgfri bluse eller T-shirt. Derudover indeholder præmien en lækker øko-sæbe og en økologisk makeuppung. Se, hvordan du deltager i lodtrækningen om præmien, længere nede i indlægget.

Dilling er en dansk familievirksomhed. De har produceret kvalitetsundertøj siden 1916 og tilbyder et bredt udvalg af økologisk undertøj i økologisk merinould og økologisk bomuld.

Derfor er det vigtigt, at du bruger økologisk undertøj

Økologiske fødevarer finder man i de fleste supermarkeder. Her er det almindeligt kendt, at bestemte tilsætningsstoffer ikke er tilladt, og i produktionen vægtes dyre- og miljøbeskyttelsen højt. Men hvordan forholder det sig egentlig med økologisk tøj – herunder undertøj? Har vi overhovedet brug for det?

Svaret er et stort og rungende JA. Fødevarer, der ikke er økologiske, kan indeholde sundhedsskadelige tilsætningsstoffer og spor af pesticider, og det samme gælder for tøj og tekstiler. Dit tøj og undertøj, som er i direkte kontakt med huden hver dag, kan derfor være fyldt med diverse kedelige kemiske stoffer fra produktionen. Og det siger jo sig selv, at vores kroppe reagerer på disse kemikalier: Huden kan blive irriteret, og i værste tilfælde kan du udvikle allergi og endnu værre sygdomme.

Hos Ecouture er vi rigtig glade for vores samarbejde med Dilling, som holder til i Herning. Alene det faktum, at de ejer Danmarks ældste farveri, der selvfølgelig er miljøvenligt, gør dem til en af de sejeste grønne virksomheder i landet. Og så er de virkelig flinke på den der gæve, jyske måde. Vi er fan!

Ecouture vil til hver en tid anbefale, at du investerer i noget lækkert, økologisk undertøj til dig selv og din familie. Og her er danske Dilling et rigtig godt bud. De producerer en bred kollektion af økologisk undertøj, hvor hvert led i produktionen efterlever høje krav til en ren tekstilproduktion.

Derfor købte de i 1991 Danmarks ældste, men samtidig mest moderne farveri. Her anvendes ingen skadelige kemikalier, og en miljøvenlig enzymbehandling sørger for ekstrabløde og holdbare produkter, som holder formen. Dilling producerer kun i EU – nærmere bestemt i Danmark, Tyskland og Litauen.

Vind gavekort til Dilling, T-shirt eller bluse fra Ecouture samt øko-sæbe og øko-makeuppung

Dilling har givet Ecouture et gavekort på 500 kr. til deres webshop, som vi udlodder til en af vores kunder. Vi kaster selv en valgfri Twist-bluse eller T-shirt i puljen. De er lavet af en dejlig blød øko-bomuldsjersey, og de passer supergodt til både nederdele og jeans. Foruden dette får den heldige vinder også en øko-sæbe fra EcoEgo og en økologisk makeuppung fra Vivatex med i præmiem.

Sådan deltager du i lodtrækningen: For at være med i lodtrækningen om den lækre præmie skal du være tilmeldt Ecoutures nyhedsbrev samt skrive en kommentar til dette blogindlæg (nedenfor), hvor du tilkendegiver, at du gerne vil vinde præmien. Sidste chance for at deltage i konkurrencen er tredje søndag i advent (d. 17. december) kl. 00.00. Du får direkte besked på din e-mailadresse mandag d. 18. december, hvis du har vundet.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt vores nyhedsbrev, kan du tilmelde dig her:

Held og lykke fra Ecouture!

Ugens præmie indeholder: 1 x gavekort til Dillings webshop på DKK 500. 1 x valgfri Twist-bluse eller T-shirt fra Ecouture. 1 x øko-sæbe fra EcoEgo. 1 x makeuppung fra VivaTex.

GemGem

209 tanker om “3. advent-giveaway: Vind øko-undertøj & en bluse eller T-shirt

 1. En konkurrence lige til mit #biopaspådigognaturenogmiljø hjerte-
  God jul til jer allesammen

 2. Ønsker mig alting økologisk, og isär dejligt tøj fra Dilling og Ecotoure! ❤️

 3. Dejlige præmie

 4. Wow! Super lækkert. Det vil jeg da gerne gå i…. ?.

 5. Simpelthen, fordi Ecouture gør mig glad for at være lige nøjagtig den jeg er, med alle mine “fejl og mangler”. Fordi, jeg med Ecouture´s smukke design kommer til at stråle som den jeg er – og får mig til at føle mig smukkere. Det betyder også rigtig meget for mig, at Ecouture´s bæredygtige brand holder hele vejen igennem og super service. <3 <3

 6. Det ville være en kærkommen tidlig julegave 🙂

 7. Jeg har netop købt mit første stykke tøj fra Ecoture og er fuldstændig vild med, at tøjet bare sidder(!) -selv på en curvy-kvinde som mig.
  Jeg vil rigtig gerne vinde.

 8. Jeg ønsker alle en rigtig glædelig jul og så ønsker jeg mig også denne præmie. Jeg er sikker på, min psoriasis vil blive glad for noget økologi i det inderste lag tøj. ? ????

 9. Den lækre gave vil jeg meget gerne vinde 🙂

 10. Jeg kender godt dilling. De producerer lækkert uldtøj til min kommende februar baby. Så shopping på deres side er et must og et tilskud hertil i form af et gavekort vil lune ekstra i denne dejlige juletid.

 11. Jeg krydser fingre for en masse øko godter ?
  Både Dilling e-couture og de andre….

 12. En skøn adventsgave

 13. Den fineste præmie, som jeg sååååååå gerne vil vinde! ???
  Glædelig jul til jer ?

 14. Vil så gerne vinde ?❤️?

 15. Uha hvor vil jeg gerne vinde den fine adventsgave ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.