1. advent-giveaway: Vind luksus til lokkerne og andre lækkerier

Ecouture
30/11/2017

Her i december vil Ecouture sætte fokus på, hvad det er for nogle produkter, vi vælger at skrive på ønskesedlen og putte i indkøbskurven op til jul. For det er nemlig sådan, at der altid er et grønt alternativ. Og vi vil selvfølgelig slå et slag for, at du skal støtte de miljøvenlige firmaer, når du skriver ønskeseddel og køber julegaver.

Derfor vil du på vores blog og via fire advent-giveaways blive præsenteret for nogle af Danmarks sejeste virksomheder og ildsjæle, der kæmper for miljøet og vores sundhed; virksomheder fra Danmark, som vi hos Ecouture personligt kender og samarbejder med. Vi kan derfor stå 100% inde for, at de har hjertet på rette sted!

Forkælelse til håret uden skadelig kemi

Denne første weekend i december kan du blandt andet vinde lækre, økologiske hårprodukter fra Zenz. En god shampoo, balsam og hårmaske er et klassisk ønske til jul, så mon ikke du selv eller nogen, du holder af, vil blive rigtig glad for denne præmie?

Zenz er Danmarks​ største bæredygtige og økologiske frisørkæde med 7 saloner og 50 frisører. Med egen danskproduceret produkteserie, Zenz Organic, som er baseret på naturlige og økologiske ingredienser.

Der er mange gode grunde til at købe de økologiske hårprodukter frem for de konventionelle. En stor andel af de hårprodukter, der sælges på det danske marked, har nemlig stoffer på ingredienslisten, som er miljøskadelige, allergifremkaldende og hormonforstyrrende. Øv! Så hvis du vil passe på miljøet og sikre dig, at du ikke udsætter dig selv eller dine kære for skadelig kemi, skal du kigge efter de økologiske hårprodukter.

Det er her, Zenz kommer ind i billedet. Med en passion for frisørfaget og et ønske om at skabe en sundere og mere bæredygtig skønhedsindustri har den grønne frisørkæde udviklet den eksklusive serie Zenz Organic Products. Alle hårprodukter i serien er allergicertificerede og svanemærkede, og de bruger kun økologisk certificerede ingredienser. We like!

Vind luksus gaveæske fra Zenz og andre øko-lækkerier

I denne første adventsgiveaway har vi strikket en lækker præmie sammen til dig. Zenz har kastet tre fantastiske hårprodukter i puljen samt et gavekort på 200 kr. til en behandling i en af deres grønne saloner. Det hele til en samlet værdi af 950 kr. Derudover indeholder præmien en lækker øko-sæbe fra EcoEgo, en makeuppung fra Vivatex samt et gavekort på 300 kr. til Ecoutures webshop.

Præmien skal selvfølgelig falde i gode hænder. Så for at være med i konkurrencen om gaveæsken skal du skrive en kommentar nederst i dette blogindlæg, hvor du beskriver, hvem der skal have gaven, hvis du vinder, og hvorfor denne person vil blive ekstra glad for den. Det kan være dig selv eller en, du holder af. Sidste chance for at deltage i konkurrencen er første adventssøndag (d.3. december) kl. 00.00. Du får direkte besked på din e-mailadresse mandag formiddag (d. 4. december), hvis du har vundet.

Den fede præmie indeholder: 1 x 250 ml shampoo, der har vundet en AllergyAward i 2017. 1 x 250 ml conditioner. 1 x 150 ml styling paste. 1 x gavekort til Zenz. 1 x økologisk makeuppung. 1 x økologisk håndsæbe. 1 x gavekort til Ecoutures webshop.

Psst… der er også forkælelse fra Zenz til jer, der bestiller på Ecoutures webshop i december

Foruden de skønne produkter har Zenz doneret 200 gavekort på 200 kr. til en frisørbehandling eller til at få 20% i rabat på deres webshop. Disse gavekort lægger vi i pakken til de første 200 decemberbestillinger på Ecoutures webshop.

Glædelig 1. adventssøndag!

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

59 tanker om “1. advent-giveaway: Vind luksus til lokkerne og andre lækkerier

 1. Hvis jeg vinder, så skal minmor forkæles.

 2. Wau??
  Jeg vil finde det helt perfekt selv, at prøve hårprodukter fra Zenz. Økologi og bæredygtighed tiltaler mig.
  Tanken om det er et renere produkt, som også er til glæde for min egen sundhed – det giver mig god jule karma❤
  Mvh Tina og glædelig 1.advent?

 3. Sikke en vidunderlig præmie! Jeg kunne utrolig godt tænke mig at forkæle min mor med en ekstra julegave, som tak for alt det hun har gjort for mine søskende og jeg <3

  1. Hej Sarah

   Du er den heldige vinder! Stort tillykke. Du vil få en mail fra os inden længe 🙂

   Mvh Helene og Ecouture

 4. Min datter som kommer hjem fra Afrika skal have denne fine præmie…
  Hun trænger til forkælelse efter et halvt års studie ophold blandt dyrene i dyreparken….
  ???

 5. Min datter Amalie fordi hun er en økoflipper ligesom sin Mor!

 6. Sikke en skøn præmie ? Zenz er det bedste produkt jeg har prøvet og det vil jeg forkæle mig selv med ?

 7. ?Det skal min aller bedste yndlings-veninde Ayoe fordi hun er den labreste af alle,- fingers crossed?

 8. Mig selv. Forventer ikke at få nogen julegaver, forældrene lever ikke mere, kæresten altid bortrejst hele vinteren. Så det ville være så dejligt med en julegaveoverraskelse . Og så holder jeg meget af Zenz koncept.

 9. Jeg ville elske at vinde denne præmie og give den til min mor som netop er gået på pension. Det lyder som en skøn luksus for hende og hun værdsætter al øko!

 10. I <3 Zenz 🙂 og hvis jeg vinder får både min veninde og mor, hver en lille tester da de har hørt mig tale godt om zenz, men endnu ikke har prøvet det. Det er det bedste mærke jeg har prøvet. Så tak for at I findes!

 11. Der er nok skønne produkter til Samra og jeg. Håber vi vinder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.