1. advent-giveaway: Vind denne lækre, sorte skuldertaske fra O My Bag

Ecouture
25/11/2022

Her i december vil Ecouture sætte fokus på, hvad det er for nogle produkter, vi vælger at skrive på ønskesedlen og putte i indkøbskurven op til jul. For det er nemlig sådan, at der altid er et grønt alternativ. Og vi vil selvfølgelig slå et slag for, at du skal støtte de miljøvenlige firmaer, når du skriver ønskeseddel og køber julegaver.

Derfor vil du på vores blog og via fire advent-giveaways blive præsenteret for nogle af de sejeste virksomheder og ildsjæle, der kæmper for miljøet og vores sundhed, som vi hos Ecouture personligt kender og samarbejder med. Vi kan derfor stå 100% inde for, at de har hjertet på rette sted!

Denne første advent kan du vinde – En super lækker stor sort praktisk skuldertaske fra O My Bag til en værdi af 2399,-.

Den er lavet af miljøvenlig læder på en fabrik i Indien, hvor der er gode arbejdsforhold og ligeløn for mænd og kvinder. Indeni tasken er der et stribet foer af økologisk bomuld. Tasken er ekstrem lækker og tidsløs i sit design. Den kan både bruges som skuldertaske og håndtaske, og den er meget rummelig. I tasken er der plads til en 15” computer, og så har den masser af praktiske rum og lommer. Den perfekte businesstaske, eller en lille weekendtaske som du oveni købet kan bære med ren samvittighed!

We like!

Mål og vægt

Længde: 48 cm x højde: 30 cm x bredde: 15 cm. Skulderrem kan justeres (max længde 120 cm.). Håndtag højde: 14 cm Vægt: 1,5 kg.

Sådan deltager Du

Præmien skal selvfølgelig falde i gode hænder. Så for at være med i konkurrencen om gaven skal du skrive en kommentar nederst i dette blogindlæg, hvor du beskriver, hvem der skal have gaven, hvis du vinder, og hvorfor denne person vil blive ekstra glad for den. Det kan være dig selv eller en, du holder af. Sidste chance for at deltage i konkurrencen er første adventssøndag (d.27. november) kl. 00.00. Du får direkte besked på din e-mailadresse mandag formiddag (d. 28. november), hvis du har vundet.

Ligestilling, uddannelse og fair forhold

En O My Bag-taske er ikke bare en taske. Den er kommet til verden på en sådan vis, at den samtidig skaber positiv forandring i mange menneskers liv. O My Bag samarbejder udelukkende med fabrikker, hvor kvinder får den samme løn og har de samme rettigheder som mændene, der arbejder på fabrikkerne. Det er ikke en selvfølge i Indien, hvor kvinder ofte får en langt lavere løn end mænd – selvom de udfører det samme stykke arbejde.

Fabrikkerne bruger naturligvis ikke børnearbejde, men støtter de ansattes børn i at få en uddannelse – og her særligt pigebørn, da de ikke har ligeså gode muligheder for uddannelse og karriere, som drengene har. Ordentlige fysiske og psykiske arbejdsforhold er selvfølgelig også et must, hvis man skal producere for O My Bag.

Økologisk læder til gavn for mennesker og moder jord

Det er ikke kun de sociale forhold, der er styr på hos O My Bag. Alle tasker er nemlig lavet af økologisk læder, hvilket betyder, at læderet er fremstillet ved hjælp af økologiske garvningsmetoder. Læderet kommer fra køer, der er døde af alderdom eller sygdom. Eller køer som er slagtet for at fremstille mad til den muslimske del af den indiske befolkningen (da hinduister som bekendt ikke spiser oksekød).

Fabrikkerne, der laver de økologiske tasker, får deres læder fra leverandører i nærområdet, og de laver hele tiden tiltag, der gør produktionen mere miljøvenlig. En fabrik har eksempelvis igangsat et stort projekt, hvor regnvand indsamles til brug i garvningsprocessen.

O My Bag er meget gennemsigtige i deres kommunikation, og erkender også, at der er plads til forbedring på fabrikkerne. Derfor håber de, at læderfabrikkerne, via samarbejdet med O My Bag, kan få økonomi til at udvikle produktionen i en endnu mere miljøvenlig retning. Når du køber en O My Bag, får du således ikke bare en ekstremt lækker kvalitetstaske. Du støtter også op om, at fabrikkerne udvikler flere miljøvenlige produktionsmetoder, og at der kommer flere trygge arbejdspladser til lokalbefolkningen i Indien. Dem er der desværre ikke så mange af i modeindustrien.

Psst… Foruden denne skønne taske, har vi masser af andre O My Bag tasker på webshoppen

 

Glædelig 1. adventssøndag!

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

95 tanker om “1. advent-giveaway: Vind denne lækre, sorte skuldertaske fra O My Bag

  1. Jeg vil elske at vinde denne super lækre taske til mig selv. Jeg havde faktisk en der ligner, men så kom min datter forbi og sagde, at sådan en kunne hun da godt bruge – Så nu bor den hjemme hos hende og jeg har ikke nogen 😅

  2. Uh, jeg vil nok ikke kunne give den videre, den er stor nok til mig. Men så kan min veninde få den gamle, som hun længe har haft et godt øje til. Win Win.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.